Trochę krwi jest i w ogóle jak to przy cięciu i szyciu, ale skoro na YT figuruje normalnie to nie nadaje się na harda
Po tagach niema, uploader nie stwierdził, że wideo już było wrzucane..
SgtPepper1942, matko jaki Ty meski, podpiszesz mi sie na dupie?
Dałbym radę, gdymym nie miał ryboru.
Ale mam świadomość, że jestem jednym z ostatnich prawdziwych facetów na tym spedalonym świecie. Wyobraźcie sobie gościa w rurkach i apaszce na wojnie, w pojedynku itp.
'Ależ ten okop brudny, a i jaki bez stylu! Oh! Na dodatek moje trampki są całe w błocie! I jak tu być na wojnie alternatywnym!?'
chłopcze latasz z karabinem na kulki zwanym asg ?
bo ostanio moda na robienie z siebie twardziela i powiększanie sobie jaj zabawką na kulki
Nie robie też z siebie twardziela pod publikę, po prostu napisałem, że teraz większość facetów to wymoczki. Nie zgadzasz się?
Ale mam świadomość, że jestem jednym z ostatnich prawdziwych facetów na tym spedalonym świecie
@SgtPepper1942 Owszem po ubraniach można poznać pedzia ale prawdziwego samca to już nie. Prawdziwego faceta z jajami poznaje się po decyzjach, wyborach i priorytetach a ubiór i tego typu pierdoły to tylko otoczka. Także noszenie spodni moro i zrobienie z siebie umięśnionego brojlera służy tylko po to żeby podłechtać swoje ego. Po tobie właśnie to widać. Mówisz: ja jestem taki super mężczyzna a reszta to wymoczki, pedały. Koniecznie musisz mieć jakąś cechę która by cię czyniła lepszym od innych a to bardziej szczeniackie niż męskie.