Londyn, grupa streamerów, którzy przebierają się za superbohaterów i filmują siebie. Atakują przypadkowych ludzi w przestrzeni publicznej w ramach eksperymentu społecznego, aby sprawdzić, czy ktoś interweniuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proponuje interwencję policji skoro puszczają to na swoich kanałach...
a ten na tym wózku co sie wpierdala jeszcze skażą go za potrącenie
Rannhide napisał/a:
Podał byś link do kanału
Ed.
To nie streamery ty podpi..
Był, ale nie ma z wiadomych przyczyn:
metro.co.uk/2021/07/23/six-hurt-after-man-dressed-up-as-spider-man-att...
W końcu trafi na jakiegoś ułana z nad Wisły....
Bohater, którego potrzebujemy, a na którego nie zasłużyliśmy. Za wpierdol na tęczowej hołocie postawiłbym piwo osobiście, a po komentarzach, które go pojeżdżają widać kto jest ciepluch z bandy fioletowowłosej od pierwszego kopa
ej czekaj, to kasjerka a nie fiolet xDDDDDDDDDDDD
chyba
ej czekaj, to kasjerka a nie fiolet xDDDDDDDDDDDD
chyba
Śmieszne z daleka.
Tak naprawdę w UK przestała interweniować policja.
Boja się.
Ludzie zaczynaja się powoli sami rozkurwiac
Tak naprawdę w UK przestała interweniować policja.
Boja się.
Ludzie zaczynaja się powoli sami rozkurwiac
no pojebany, przecież nawet dzieci wiedzą, że w Londynie nie ma żadnych super bohaterów, niech spróbuje zrobić to samo w Gotham City, albo przynajmniej w jakiejkolwiek dzielnicy Polskich miast cieszących się tą mniej turystyczną sławą.
Nawet Hans Zimmer dostał na końcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów