📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
dobry typ hehe
Głos ma podobny.. To ten co pokazywał jak się zmienia biegi bez sprzęgła?
lordi2 napisał/a:
@up
Nie to nie ten sam. Tamten jest normalny
No to w sumie całe szczęście, też mi te zegary nie pasowały. Tak generalnie może ktoś przybliżyć schemat z tą inspekcją o co chodzi?
Usuń kurwa tą buźkę z tytułu.
niech sie na szachy koleś zapisze, skoro mu taka praca nie odpowiada
Może mi ktoś powiedzieć o chuj w tym chodzi?
"kurwo pizdo szmato kurwo pizdo zastrzel się kurwa kurwa pizdo kurwa kurwa skurwysynów kurwa kurwa"
"kurwo pizdo szmato kurwo pizdo zastrzel się kurwa kurwa pizdo kurwa kurwa skurwysynów kurwa kurwa"
Po pierwsze ziomek jest z Kanady a po za tym dodaj opis bo wszystkie jego filmiki są takie i są bardziej na celu humorystycznym
A już myślałem, że to poliszmiadam, a to ten jego Kurwa kumpel.
You must die I alone am best
A dziwicie sie facetowi drugi z dzien z rzedu zawalony a musi sie spieszyc co do dowozu towaru. BTW Zachowuje sie jak moj ojciec ktory siedzi na fotelu pasazera i obserwuje jak moja matka prowadzi. Mial odpowiedziec na spokojnie ale sie wkurwil bo kasa ucieka i stoj i nic nie rob tak caly dzien. Pecha ma gosciu.
lordi2 napisał/a:
@up
Nie to nie ten sam. Tamten jest normalny
A to przypadkiem nie jest ten co uczył Nolibaba na samym początku , nolibab chyba zwał go alan czy jakoś tak , co czasami pod firmę podjeżdżał niebieskim subaru .
Szczerze rzecz biorąc gościu zachowuje się jak jakiś jebnięty , z jego filmików nic się człowiek nie dowie , bo co słowo to kurwa i chuj .Warto zaś oglądnąć kanał użytkownika Nolibab3 tam gościu muszę przyznać robi filmiki z klasą , czasami dobre są jeszcze filmiki Hioba.
Po kiego wała wrzucać tu tego pajaca, następny poishadam. Vlogerzy od siedmiu boleści.
Jedyne co ten kolo ma do pokazania to to jaki z niego barani łeb.
Jakim trzeba być biedakiem umysłowym żeby robić wrzutę video o tym że się lampka miga na tablicy rozdzielczej.
Z tego co się orientuję to typ myśli ze to jest pewien rodzaj zajebistego poczucia humoru jak się takim wodospadem bluzgów trajkocze, a prawda jest taka że kląć to kurwa trzeba umieć.
I pewnie też myśli że ma mega świetną stylówę, a wygląda jak pan kuntakinte.
Mój wujek jeździ dostawczakiem, ale chłopu w życiu do głowy nie przyszło nigdy żeby z tego vloga kręcić, a teraz widzę co i rusz włazi jeden z drugim do kabiny i vlogaski robią. Walić takich niedoruchańców
Jedyne co ten kolo ma do pokazania to to jaki z niego barani łeb.
Jakim trzeba być biedakiem umysłowym żeby robić wrzutę video o tym że się lampka miga na tablicy rozdzielczej.
Z tego co się orientuję to typ myśli ze to jest pewien rodzaj zajebistego poczucia humoru jak się takim wodospadem bluzgów trajkocze, a prawda jest taka że kląć to kurwa trzeba umieć.
I pewnie też myśli że ma mega świetną stylówę, a wygląda jak pan kuntakinte.
Mój wujek jeździ dostawczakiem, ale chłopu w życiu do głowy nie przyszło nigdy żeby z tego vloga kręcić, a teraz widzę co i rusz włazi jeden z drugim do kabiny i vlogaski robią. Walić takich niedoruchańców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów