📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale o co chodzi ?
To ten co bluzgał sadolów którzy go bluzgali?
przykre jak ktoś chce na siłę zaistnieć w internecie... sam się pierdol cwelu
czuje się jakoś dziwnie zrelaksowany po obejrzeniu tego filmu
zajebisty gostek a wy kurwa nie macie poczucia HUMORU dałny
Sądzę, że spluwa i jeden nabój zakończyła by jego wszystkie problemy nerwowe
Albo troszkę nerwosolku.
Albo troszkę nerwosolku.
Już ktoś tę pizdę wrzucał, wtedy się miotał bo mu nie wychodziło przesunięcie osi w naczepie.
Ogólnie wsiur jebany, podnieca go kilka szt piwa w kufrze
Ogólnie wsiur jebany, podnieca go kilka szt piwa w kufrze
Tu akurat pierwszy filmik gdzie tak się spiął, ogólnie nagrywa więcej rzeczy i głównie dla beki, nawet spotkał się z kretynem polishsaddm28 Fajne ma Subaru, trochę mądrzejszy od Adama ale też wariat i nie jest bagietką jak ten shogun - ogólnie jest w porządku.
to chłop, który nagrywał hejty na ludzi, którzy go w komentach pocisneli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów