utwór w tle: sofa - hardkor i disko
"jak coś Ci nie pasuje polej to keczupem"Człowiek, który używa w każdym zdaniu przekleństwa ma mi otwierać oczy? Podziękuję za takie "autorytety".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bambi ...
Obrazek
Bez urazy, ale mam rozumieć, ze dociera do Ciebie ksiądz gadający z ambony jaki to Bóg jest dobry i ile potrzeba na "remont kościoła" , tudzież polityk z mównicy, że jest dobrze, a dzięki jego partii będzie jeszcze lepiej ? A może , prezenterka w telewizji, która mówi, że kurwa jednak nie jest dobrze i że matka zabiła dziecko w podkarpackim... czy prezenter radiowy powtarzający (na przemian z reklamami leków na hemoroidy lub żeli do płukania pochwy) numer pod jaki masz wysłać sms żeby wygrać 300 tys zł w pierdolnej kumulacji !
Żadna z tych osób nie używa wulgaryzmów !
Ponadto nie jestem znawcą i wiem że Wikipedia jest marnym źródłem informacji jednakże ETYMOLOGIA SŁOWA KURWA jest rozpisana nawet tam.
Zrażasz się do kolesia nie dla tego, że używa nagminnie słowa 'kurwa' tylko dla tego, że " nie będzie Ci żaden prostak bez autorytetu otwierał ( przecież otwartych ) oczu " .