📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Hurricane był przestarzały już w 39' i pomyśleć, że nasi musieli na tym latać. I jeszce potrafili coś zestrzelić
jak cię to spierdoleńcu nie interesuje to po chuj piszesz ten zjebany komentarz. wkurwiają mnie takie zjeby jak ty, wypierdalaj stądNie ogładajcie, nic tam nie ma, latają sobie w kółko.
Parę lat temu w Anglii widziałem pokaz starych modeli z czasów wojny. Nie znam się na tym, napewno były 2 spitfire czy coś podobnego ( kadłub "na skrzydłach" ) i jakiś bombowiec. Maszyny cholernie respektowne , na niskim przelocie ( zwłaszcza bombowiec ) robił takie drgania w ciele że ciary przechodziły. Piękna melodia tego niespotykanego w dzisiejszych maszynach buczenia. To były zaledwie 3 maszyny, przypuszczam że jak 10-15 takich bombowców wlatywało do miast, to u wszystkich gacie pełne od samego dźwięku.
piterek098 napisał/a:
walczyliśmy takimi maszynami z dobrymi wynikami dzięki determinacji polskich pilotów. chwała bohaterom!
Heh z dobrymi wynikami, niemiaszki weszły jak do siebie, parę maszyn spadło na ziemię, ale to nie z powodu uszkodzeń tylko dlatego ze piloci ze smiechu nie mogli utrzymać sie w powietrzu kiedy zobaczyli co polaczki wystawiły przeciwko nim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów