📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piękne samoloty, jeszcze piękniejszy dźwięk. To trzeba usłyszeć na żywo!
ostatnio taki latał nad miejscem mojej pracy widzieć i słyszeć te maszyny w powietrzu przyprawiają o erekcje coś pięknego
Co to za pokaz jak nawet jednego niemca nie zestrzelili. i gdzie dywizjon 303
każdy kolejny rozdział mógłby nie mieć końca coś o zarwanych nockach
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa
Rolls Royce Merlin 12V 27L pojemności i wszystko jasne
"to Kościuszkowski Dywizjon 303, oddawali życie a Churchill sprzedał ich"
borisklinga napisał/a:
up
a sprezarka ile lbs
znafco
zależy od wersji. na początku były jednobiegowe potem zmieniono je na 2 biegowe aby samolot był sprawniejszy na dużych wysokościach. sprężanie 6:1 a nie w funtach mistrzuniu to samolot do cholery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów