📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ja pierdolę. Błagam powiedzcie mi, że to nie jest to co ja myślę, że to jest bo normalnie chyba pierwszy raz w życiu będę współczuć bambusowi na dyskotece...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja obstawiam, że nie olała, ale przekazała zmagazynowany wcześniej materiał genetyczny. Aha, i nie jemu, tylko raczej jej, choć tu się spierał nie będę
czy mi sie wydaje czy sperma z wczesniejszej wizyty w toalecie wylała się tej pani z cipki na glowe tego brzydkiego transa?
Kiedy bierzesz się za lizanie cipki swojej wybranki i w trakcie orientujesz się że wycieka jej sperma kolegi...
Zawsze myślałem, że ten cały twerk-srerk to wytrzepywanie gówna, a tu nagle okazuje się, że jednak spermy?
krajsik napisał/a:
Bank Spermy
Zrobiła przelew
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów