Osiedlowy radny jak strażnik Texasu. Wszedł na boisko w trakcie charytatywnego turnieju i przerwał mecz, bo uczestnicy "zakłócają niedzielę"
Osiedlowy radny jak strażnik Texasu. Wszedł na boisko w trakcie charytatywnego turnieju i przerwał mecz, bo uczestnicy "zakłócają niedzielę"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzban przeprosił
Długowłosy ćpun pisze że nie ma dialogu pomiędzy mieszkańcami a władzami miasta. To może cwel by wyszedł do ludzi, zapytać czego oczekują a nie wpierdalać się na mecz w niedzielę i go przerywać. Mecze z reguły są w niedzielę więc to nie ma znaczenia czy charetatywny czy zwykły.
Jak ja tęsknię za latami 90-tymi. Dostałby w ryj i zszedł spokojnie z boiska.
Jak ja tęsknię za latami 90-tymi. Dostałby w ryj i zszedł spokojnie z boiska.
I to jest najlepsze rozwiązanie!
Nic się nie dzieje, nie dostał nawet kubkiem w łypę. Nie oglądać.
Hahaha dżony, dżony… lubisz dostawać do łypy? Teraz wiadomo skąd jesteś… a to wiele wyjaśnia, twój problem z uzależnieniem i sowiecko-banderowskie poglądy.
Co do radnego to troszkę za dużo alkoholu i zbytnio przecenił swoją funkcję.
jaki kurwa głupek do kwadratu
dzieciaki nie zamulają przek kompem tylko sobie aktywnie spedzają czas na powietrzu grając w piłke w miejscu do tego przeznaczonym a ten buc przychodzi z tekstem że "zakłócają niedziele "
komu zakłócają? chyba kurwa mrówkom w trawie na boisku
mam nadzieje ze go wyjebią z tego politykowania bo jest debilem i nie nadaje sie do tej roboty
Możesz spróbować sportu ekstremalnego i użyć mózgu.
Na nagraniu widać osiedle, którego mieszkańcy mogli ustalić z zarządcą terenu, że w niedziele nie korzysta się z boiska bo ludzie może nie chcą hałasu, darcia mordy i gwizdania pod oknami w jeden z dni wolnych.
Szczawiki co to chuj o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie i wtedy zobaczymy jak będziesz jeszcze dzieciakom po piłkę ganiał jak wpadnie ci na balkon. Pewnie też będziesz miał po uszy hałasu, który nie daje ci odpocząć w swoim mieszkaniu.
Tylko nie wyskakuj z zamykaniem okien czy podgłaśnianiem TV
tak to trzy pytania jednak!
lubisz dostawać do łypy?
Kurwa, co to niby za zwrot? ty to chyba jesteś jednym z tych co to nigdy nie jedli babki ziemniaczanej w Zodiaku.
Kurwa, co to niby za zwrot? ty to chyba jesteś jednym z tych co to nigdy nie jedli babki ziemniaczanej w Zodiaku.
Banderowiec z Podlasia ja pierdziele. Użyłeś zwrotu łypa a to białostockie. Lubisz brać do łypy? Wiem czemu nie trzeźwiejesz. Region zobowiązuje co nie?
Możesz spróbować sportu ekstremalnego i użyć mózgu.
Na nagraniu widać osiedle, którego mieszkańcy mogli ustalić z zarządcą terenu, że w niedziele nie korzysta się z boiska bo ludzie może nie chcą hałasu, darcia mordy i gwizdania pod oknami w jeden z dni wolnych.
Szczawiki co to chuj o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie i wtedy zobaczymy jak będziesz jeszcze dzieciakom po piłkę ganiał jak wpadnie ci na balkon. Pewnie też będziesz miał po uszy hałasu, który nie daje ci odpocząć w swoim mieszkaniu.
Tylko nie wyskakuj z zamykaniem okien czy podgłaśnianiem TV
szczawiku ale ty pierdolisz jak potłuczony
jasne ustalili z zarządcą terenu ze w niedziele sie nie korzysta bo w niedziele mieszkancy są w domach, a pozostałe dni tygodnia mieszkają w namiotach poza miastem wiec im nie przeszkadza jak ktoś gra (jakbyś nie załapał bystrzaku to była ironia) pierdolnij sie chłopcze w swój pusty baniak aż zadudni to chodziaż jakis pozytek z tego bedzie bo wydobedziesz z niego dzwięk i może ktoś wrzuci monete do kapelusza
Szczawiki co to chuj o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie
szczawiku nie mieszkam u Mamy od wielu wielu lat, mieszkam u siebie z żoną i dzieckiem, w dupie byłeś gówno widziałeś chłopcze
szczawiku ale ty pierdolisz jak potłuczony
jasne ustalili z zarządcą terenu ze w niedziele sie nie korzysta bo w niedziele mieszkancy są w domach, a pozostałe dni tygodnia mieszkają w namiotach poza miastem wiec im nie przeszkadza jak ktoś gra (jakbyś nie załapał bystrzaku to była ironia) pierdolnij sie chłopcze w swój pusty baniak aż zadudni to chodziaż jakis pozytek z tego bedzie bo wydobedziesz z niego dzwięk i może ktoś wrzuci monete do kapelusza
szczawiku nie mieszkam u Mamy od wielu wielu lat, mieszkam u siebie z żoną i dzieckiem, w dupie byłeś gówno widziałeś chłopcze
Jak dla ciebie ustalanie zasad we wspólnocie mieszkańców to coś nie do wyobrażenia to może lepiej ze swojego wypizdowa nie ruszaj w świat.
Podobno co drugie pokolenie jest niedojebane więc jest szansa dla twoich pacholąt. Tylko nie ucz ich o napierdalaniu łbem w ścianę bo wdadzą się w ciebie
ja obstawiam, że srogo musiął wciągnąć marihuanen..
co narkotyki z ludzi robią.. w życiu nie wezmę marihuanen..
Nie. To odwrotnie jest. Po marihuanen społeczniactwo się wytłumia. Nigdy w życiu po spliffie nie porobiło mi się coś takiego ani nie znam nawet nikogo, kto by słyszał, że komuś się tak zrobiło.
[ Dodano 2024-08-08, 06:31 ]
@Bul_od_bytu: I pyk! Kolejny na Listę Spierdolenia! Jednym tylko komentarzem!
Nie mierz wszystkich swoją miarą. To, że ty pracujesz w kołchozie, to nie znaczy, że wszyscy tak mają. Moim dniem wolnym jest każdy dzień roboczy, a pracuję w weekendy, żeby takie pionki, jak ty, miały wolne i mogły zaznać odrobiny rozrywki w przerwie od kieratu. Moja praca polega na napierdalaniu hałasem z siłą kilku megawatów do późnych godzin nocnych. I twoi kumple z roboty chętnie mi za to płacą.
Ja natomiast, jak chcę odpocząć, to mam dwie opcje:
A) Założyć nauszniki Peltora na łeb i spać w ciągu dnia w środę, czwartek czy tam poniedziałek, bo mieszkam w mieście i nie mam innego wyjścia.
B) Wyjechać w góry do lasu na kilka dni i znaleźć miejsce, gdzie nie łazi żodyn chuj czy pizda.
Takich plujków, jak ty, to ja nawet w niedzielę nie słyszę, bo tak napierdalam.
Sąsiadka z rady osiedla też takie banialuki mi pierdoliła, jak robiłem pranie i myłem gary o 3:00 w nocy.
Psiarnię wzywała, machała łapami mi przed nosem, waliła w drzwi. Dałą sobie spokój, jak policmajstry zaczęły reagować wlepianiem jej mandatów za bezpodstawne ich zdaniem wezwania. Już trzeci rok mija, jak się pizda wyprowadziła pod Wrocław, bo nie mogła wytrzymać tego nerwowo.
A ja napierdalam dalej, aż papa łopoce i szyby dzwonią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów