Kolejne "cudowne uzdrowienie"...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kręć tymi pedałami szybciej, to nie zmarzniesz. Przy okazji schudniesz macioro.
Powinien się chujek cieszyć że płaci za E95 około 7. 95 PLN a nie jak w Holandii 2.33€
Wakacje kurwa Jak nie drajwer to znowu ten mądry.
Taa kurwa logika lewaka, Morawiecki to Morawiecki tamto. Jakby nie widzieli co się dookoła dzieje.
Jakbyś się uczył to byś tak jak w IT się robi - wybierał ofertę pracy w funtach czy raczej dolarach, na PLN zaczynającą się 3 z przodu.
luxpiotr napisał/a:
Taa kurwa logika lewaka, Morawiecki to Morawiecki tamto. Jakby nie widzieli co się dookoła dzieje.
Chuj z tym co dookoła, rządzą nami złodzieje kłamcy i polinteligenci.
Nie podobała się zielona wyspa Tuska to czarna dupa Morawieckiego będzie w sam raz. A że kilkanascie tysięcy Polaków się wyhusta na sznurku z biedy to ich problem
Juzwa napisał/a:
Kręć tymi pedałami szybciej, to nie zmarzniesz. Przy okazji schudniesz macioro.
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Jakbyś się uczył to byś tak jak w IT się robi - wybierał ofertę pracy w funtach czy raczej dolarach, na PLN zaczynającą się 3 z przodu.
Czy Wy myślicie, że ja bym się nagrał i wrzucił do "internetów"? Musiałbym być Wami ...
----------
Choć zdanie mam podobne, cofamy się zamiast iść do przodu...
Kriski napisał/a:
Powinien się chujek cieszyć że płaci za E95 około 7. 95 PLN a nie jak w Holandii 2.33€
Mam nadzieję, że to sarkazm, ale jeśli nie (zaczęły się wakacje a wraz z nimi wysyp idiotów)- to Holendrzy zarabiają w Euro....
To może zamiast jeczec na sadolach, wyjdź jełopie na ulicę . I weź kolegów
NarodowySkinhead napisał/a:
Mam nadzieję, że to sarkazm, ale jeśli nie (zaczęły się wakacje a wraz z nimi wysyp idiotów)- to Holendrzy zarabiają w Euro....
I co z tego że wakacje i sezon na idiotów?
Kiedy w Polsce paliwo było po około 5.85PLN tutaj (w Holandii) po 1.78. 1.85€ Zarobki od czasu wojny na Ukrainie jakoś radykalnie nie wzrosły ani w Polsce ani w Holandii, a nawet tu się trzymaj, w USA, Kanadzie czy takiej egzotycznej Portugalii.
Powinienem ogłaszać że wysokie ceny paliw w NL to wina PiSu i Morawieckiego.?
Czy może zdejmiesz gówno z oczu i się po świecie rozejrzysz i zobaczysz że wszędzie jest do dupy?
Kriski napisał/a:
w holandii w obiegu są guldeny
pipi71 napisał/a:
w holandii w obiegu są guldeny
Zrobili cię w chuja, a przebiegu już nie cofniesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów