Kolejne "cudowne uzdrowienie"...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kręć tymi pedałami szybciej, to nie zmarzniesz. Przy okazji schudniesz macioro.
Powinien się chujek cieszyć że płaci za E95 około 7. 95 PLN a nie jak w Holandii 2.33€
Taa kurwa logika lewaka, Morawiecki to Morawiecki tamto. Jakby nie widzieli co się dookoła dzieje.
Jakbyś się uczył to byś tak jak w IT się robi - wybierał ofertę pracy w funtach czy raczej dolarach, na PLN zaczynającą się 3 z przodu.
luxpiotr napisał/a:
Taa kurwa logika lewaka, Morawiecki to Morawiecki tamto. Jakby nie widzieli co się dookoła dzieje.
Chuj z tym co dookoła, rządzą nami złodzieje kłamcy i polinteligenci.
Nie podobała się zielona wyspa Tuska to czarna dupa Morawieckiego będzie w sam raz. A że kilkanascie tysięcy Polaków się wyhusta na sznurku z biedy to ich problem
Juzwa napisał/a:
Kręć tymi pedałami szybciej, to nie zmarzniesz. Przy okazji schudniesz macioro.
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Jakbyś się uczył to byś tak jak w IT się robi - wybierał ofertę pracy w funtach czy raczej dolarach, na PLN zaczynającą się 3 z przodu.
Czy Wy myślicie, że ja bym się nagrał i wrzucił do "internetów"? Musiałbym być Wami ...
----------
Choć zdanie mam podobne, cofamy się zamiast iść do przodu...
Kriski napisał/a:
Powinien się chujek cieszyć że płaci za E95 około 7. 95 PLN a nie jak w Holandii 2.33€
Mam nadzieję, że to sarkazm, ale jeśli nie (zaczęły się wakacje a wraz z nimi wysyp idiotów)- to Holendrzy zarabiają w Euro....
To może zamiast jeczec na sadolach, wyjdź jełopie na ulicę . I weź kolegów
NarodowySkinhead napisał/a:
Mam nadzieję, że to sarkazm, ale jeśli nie (zaczęły się wakacje a wraz z nimi wysyp idiotów)- to Holendrzy zarabiają w Euro....
I co z tego że wakacje i sezon na idiotów?
Kiedy w Polsce paliwo było po około 5.85PLN tutaj (w Holandii) po 1.78. 1.85€ Zarobki od czasu wojny na Ukrainie jakoś radykalnie nie wzrosły ani w Polsce ani w Holandii, a nawet tu się trzymaj, w USA, Kanadzie czy takiej egzotycznej Portugalii.
Powinienem ogłaszać że wysokie ceny paliw w NL to wina PiSu i Morawieckiego.?
Czy może zdejmiesz gówno z oczu i się po świecie rozejrzysz i zobaczysz że wszędzie jest do dupy?
Kriski napisał/a:
w holandii w obiegu są guldeny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów