BongMan jest szybki. Zawsze jest szybszy. Najszybszy. Każda panienka mu to mówi. Drugie ksywa BongMana to "Pięć Sekund".
Oczywiście piwko leci
A takie pytanie na marginesie, bo na dobrą sprawę nie ogarniam prawa kanonicznego (jest pojebane) a i stosunku naszego Państwa do kościoła też nie.
Wiem też, że tu nie samosia, ale wolę poznać zdanie sadoli niźli gimnazjalistów:
Czy mogę, od tak z dupy, wybudować sobie kaplicę, wystroić ją figurkami Jezusa, napchać krzyży, postawić ławki i odprawiać sobie mszę? ^^
O ile samej instytucji kościoła powinno być chuj do tego (o ile nie naślą na mnie inkwizycji z Watykanu...), to co na to nasze Państwo i nie wiem.. prawa wykorzystania znaku towarowego Jezus na Krzyżu(R)?
Wedle wolności wyznania itd. mogę sobie założyć i zarejestrować kościół. A jakbym tak chciał swój własny, katolicki?
Czekam na opinie, może zrobimy zrzute na sadolu i pierdolniemy katedrę z Penerem jako biskup?
A ty znasz chociaż jakiegoś księdza ?
Czy tylko tego który jest twoim ojcem ?
Kurwa, wielcy ateiści, a święta chrześcijańskie obchodzą, do kościoła zapewne popierdalają jak im matulka każe, żaden z hejtów aktu apostazji nie dokonał. Szkoda gadać