📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa tyle białka zmarnował
A tam pierdolicie , rejestrując się i oglądając sodola , powinniście akceptować szydzenie z :żydów,czarnych,rudych itp. oczywiście są granice ,ale to po prostu było zbyt słabe by się tym bardziej przejmować.
Kurwa ludzie to tylko dwa jebane jajka, robicie afere jakby wam przyszedł do domu i wyjebał pół lodówki.
trzyha3 napisał/a:
Głód w afryce nie jest tematem do szydzenia ani do śmiania się z tego. Bez przesady i chuj mnie to, że "to sadol"
Głód w Afryce jest przez działalność białego człowieka na terenie Afryki, wykorzystał co się dało i spierdolił do siebie. ; D
abstrahując od tego zmarnowanego jedzenia,
ten filmik jest po prostu ch**owy...
ten filmik jest po prostu ch**owy...
Sposób na głód i bezrobocie na świecie?
Niech głodni zjedzą bezrobotnych
Niech głodni zjedzą bezrobotnych
Szczerze w dupie mam Afrykę. Ważne, że ja mam co jeść. CO do Afryki raz taki ciekawy program był że dają im rybę a nie wędkę. Raz było ze dawali do Afryki dali ciągniki rolnicze, coś się popsuło to po prostu zasada typu "nie działa" i nie naprawiali. To dziwić sie że oni nic nie potrafią zrobić?
Problem Afryki był szeroko poruszany i to, że panuje tam głód jest po części spowodowany głupota mieszkańców tego kontynentu. ONZ i inne pomoce humanitarne dostarczały i dostarczają im jedzenia, le chcą też ich przede wszystkich nauczyć jak wykorzystać tą pomoc.
Od dawna narody na całym świecie niosące pomoc Afryce próbują nauczyć murzynów za pomoca tzw "wędki i przynety" Masz narzędzie to naucz się go wykorzystać do upolowania jedzenia.
Ale większość ludzi jest dosłownie mówiąc kretynami, lub leniami albo skorumpowana i najzwyczajniej w świecie przeżerają wszystko co dostaną nie myśląc o tym jak wykorzystać pomoc by ta dawała profity w przyszłości. Bo po co skoro reszta krajów przyśle kolejny transport z jedzeniem? Zeżryjmy wszystko, sprzedajmy, Ameryka i Europa to frajerzy.
Więc nie pierdolić mi tu jacy oni są biedni.
Od dawna narody na całym świecie niosące pomoc Afryce próbują nauczyć murzynów za pomoca tzw "wędki i przynety" Masz narzędzie to naucz się go wykorzystać do upolowania jedzenia.
Ale większość ludzi jest dosłownie mówiąc kretynami, lub leniami albo skorumpowana i najzwyczajniej w świecie przeżerają wszystko co dostaną nie myśląc o tym jak wykorzystać pomoc by ta dawała profity w przyszłości. Bo po co skoro reszta krajów przyśle kolejny transport z jedzeniem? Zeżryjmy wszystko, sprzedajmy, Ameryka i Europa to frajerzy.
Więc nie pierdolić mi tu jacy oni są biedni.
Tak mi się przypomniało jak kiedyś spotkałem znajomą parkę a dziewczyna mojego kolegi znacznie przytyła. Mówię: trochę się Iwonie przybrało co? On: wiesz stary to po tabletkach antykoncepcyjnych Ja: gdyby po tych tabletkach się tyło to rozdawaliby je dzieciom w Afryce. Obraził się.
już nawet pomijając aspekt moralny tego filmiku, ale to po prostu nie jest śmieszne
Co za debil. Nie tylko w afryce nie mają co jeść.
trzyha3 napisał/a:
Głód w afryce nie jest tematem do szydzenia ani do śmiania się z tego. Bez przesady i chuj mnie to, że "to sadol"
A gówno kurwa prawda. To jest SADISTIC kurwa i tu się z takich rzeczy szydzi. A 200 lat temu to co kurwa było w afryce jak nie bród, smród i ubóstwo? I kto się tym przejmował, pytam ja się? Kto w tamtych czasach organizował akcje charytatywne, zbiórki żywności, wysyłanie wody, misjonarzy i chuj wie jeszcze czego do "krajów potrzebujących"? Cała ta jebana otoczka wokół krajów, jak to mówią trzeciego świata to jeden wielki CHUJ nakręcany przez organizacje niby charytatywne. Prawda, fakt, w chuj afrykańców każdego roku umiera z pragnienia i głodu, ale ilu rocznie małych murzynów, w tej części świata przychodzi na świat? Zastanowił się ktoś kiedyś? Nie, że jestem rasistą czy kimś takim. Podobny problem pojawia się w krajach azjatyckich, gdzie są instytucje, które planują za Ciebie to, ile i czy w ogóle możesz mieć dziecko. A jeśli nie możesz a masz to Ci je zajebią, ostatnio gdzieś nawet pojawił się na ten temat artykuł, zmusili kobietę w 7mym mcu ciąży do aborcji. To całe pomaganie biednym i przeludnionym krajom to zwykła nagonka jest na klasycznych zjadaczy chleba jakim jesteś. To natura tak wymyśliła, żeby tam panował głód. Rodzi się ich od chuja i tylko najsilniejsze jednostki będą w stanie przetrwać, w innym wypadku świat zostanie zalany czarno-żółtą falą biedoty. Koniec.
Ciekawe ilu z was, obrońców głodujących dzieci w afryce, śmiało się, stawiało piwa przy kawałach o biedzie, głodzie i ubóstwie w afryce?
Z resztą chuja mnie obchodzi afryka, najpierw ogarnijmy własne podwórko, potem zainteresujmy się afryką czy jakimś innym zadupiem. Robią dzieci na potęgę, nie używają gumek (choć dostają je w ramach pomocy humanitarnej), rozprzestrzeniają HIVy, AIDSe i inne choróbska, ciągle się napierdalają między sobą, a my mamy im jeszcze pomagać... Idzcie wykopać studnię w sudanie czy adoptujcie jakiegoś murzina
Z resztą chuja mnie obchodzi afryka, najpierw ogarnijmy własne podwórko, potem zainteresujmy się afryką czy jakimś innym zadupiem. Robią dzieci na potęgę, nie używają gumek (choć dostają je w ramach pomocy humanitarnej), rozprzestrzeniają HIVy, AIDSe i inne choróbska, ciągle się napierdalają między sobą, a my mamy im jeszcze pomagać... Idzcie wykopać studnię w sudanie czy adoptujcie jakiegoś murzina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów