Kolega trochę sztywny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że jakaś zgnilizna czy inna zaraza pochodząca z martwego ciała zaprosi tego usmiechnietego pajaca na nasz dział hard
Beny napisał/a:
Kolega trochę sztywny
C0C0JUMBO napisał/a:
Mam nadzieję że jakaś zgnilizna czy inna zaraza pochodząca z martwego ciała zaprosi tego usmiechnietego pajaca na nasz dział hard
To jest już was dwóch.
Przygotowania do Ma'nene festiwal. Wiecie ile w PL zarobiliby czarni, gdyby tak można było świętować? Co wykopki to obowiązkowa msza za duszę. Biegaliby w sombrerach z przywiązanymi kastanietami do kostek, a rękoma potrząsaliby marakasy krzycząc "Alleluja".
C0C0JUMBO napisał/a:
Mnie tam bawi, nie widzę w tym nic złego. A Panu żartownisiowi życzę zdrowia!
o taki sadistic nic nie robiłem
Ale sztywna atmosfera.... Jego kumpel nawet mu czejść nie powie. Jebany gbur
jesteśmy kupą tłuszczy i mięsa.mamy tylko mózg-jak rozjebiesz mózg zostaje kupa mięsa,chuj nie człowiek.latamy w kosmos a nikt nie zajmuje się tym jak przetrwać żyć dłużej .planeta sie przeludnia. za 200 lat będzie zajebiście.
dlatego naćpam sie i nachlam na tej mojej jeszcze nie zajebanej planecie.reszta mnie nie interesuje.
dlatego naćpam sie i nachlam na tej mojej jeszcze nie zajebanej planecie.reszta mnie nie interesuje.
śmiechom nie było końca....
Tak to trzymał że już widziałem oczami wyobraźni jak bierze zamach i odbija piłkę.
oboje zadowoleni, pewnie miły wieczór ich czeka
C0C0JUMBO napisał/a:
Pajacem to jesteś ty, ignorancie. Są różne kultury i różne podejście do śmierci i zmarłych na świecie. Są np. miejsca, gdzie zwłoki wykopuje się co jakiś czas by o nie "dbać". I nie traktuje się ich jak w tym smutnym jak pizda kraju (Polska, a jakże), tylko właśnie z pamięcią, uśmiechem, jakby ten ktoś wciąż był z rodziną, choćby duchem. W końcu jakby mieli tego kogoś w dupie, to by nie odkopywali trumien, nie rozbijali ich, nie dbali szczątki etc, nikt im przecież za to nie płaci. Chuj ci na ryj, za bycie zadufanym w sobie pępkiem świata. Hatfu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów