Między 8 a 10 nie można było parkować, pani zaparkowała auto o 9:58 a mandat dostała o 9:59:58 sekund. Ostatecznie sąd stwierdził że jest wolna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwo dla sądu
spoko,
dzisiaj wygrali w Polsce sędziowie, którzy nie są jak ten
Bo ,,naszym,, się zapłaci
albo zaszantażuje się ich
lecz oni dobrze wiedzą , co to UB , SB i swoje teczki mają gdzieś pochowane
ALE DO CZASU
dzisiaj wygrali w Polsce sędziowie, którzy nie są jak ten
Bo ,,naszym,, się zapłaci
albo zaszantażuje się ich
lecz oni dobrze wiedzą , co to UB , SB i swoje teczki mają gdzieś pochowane
ALE DO CZASU
W Polsce zastanawiałby się nad wysokością mandatu. Ale tylko przez chwilę.
Serio?
Ale... serio?
Telewizyjny sąd. Telewizyjny sędzia. A debile porównują to do prawdziwego sądu w prawdziwym świecie?
Porównują to do sytuacji w Polsce?
Co wy ludzie macie zamiast mózgu. Znam ludzi, którzy od kilkudziesięciu lat żrą piguły jak cukierki, kwas na języku mają częściej niż gumę do żucia, a zioło częściej niż herbatę. A nie mają tak zrytego beretu by pociągnąć linię pomiędzy powyższym filmikiem, który jest wytworem wyobraźni jakiegoś gównianego scenarzysty, a światem rzeczywistym.
Ja pierdziele. Wy macie takie samo prawo wyborcze jak inni? Przez takich ludzi człowiek traci wiarę w demokrację...
Ale... serio?
Telewizyjny sąd. Telewizyjny sędzia. A debile porównują to do prawdziwego sądu w prawdziwym świecie?
Porównują to do sytuacji w Polsce?
Co wy ludzie macie zamiast mózgu. Znam ludzi, którzy od kilkudziesięciu lat żrą piguły jak cukierki, kwas na języku mają częściej niż gumę do żucia, a zioło częściej niż herbatę. A nie mają tak zrytego beretu by pociągnąć linię pomiędzy powyższym filmikiem, który jest wytworem wyobraźni jakiegoś gównianego scenarzysty, a światem rzeczywistym.
Ja pierdziele. Wy macie takie samo prawo wyborcze jak inni? Przez takich ludzi człowiek traci wiarę w demokrację...
@up nie zesraj się
Osobiście uważam, że prawo powinno być "sztywne". Robienie jakichkolwiek widełek jest niebezpieczne. Najpierw 9:58, potem 9:56, bo co, cztery minuty to kogoś zbawi? Tylko dwie minuty wcześniej od pani, która została uniewinniona. Potem 9:54, 9:52 itp.
jackalski napisał/a:
Telewizyjny sąd. Telewizyjny sędzia. A debile porównują to do prawdziwego sądu
Nikt nie oświadczył, że wierzy w autentyczność tych procesów, więc wyciągasz pochopne wnioski, przy okazji obrażając bezpodstawnie, z samego siebie robiąc debila.
Porównujemy. I co w tym złego?
jackalski napisał/a:
Wy macie takie samo prawo wyborcze jak inni? Przez takich ludzi człowiek traci wiarę w demokrację...
Właśnie na tym polega współczesna demokracja, nikt Ci nie kazał w nią uwierzyć, wystarczy ją zrozumieć.
@TheDud
2min i niska szkodliwosc wystarczy by puscic wolno, a skazac za to sympatyczną kobiecine w TV bardzo zaszkodzilo by PR sądownictwu, a tego typu programy służą budowaniu zaufania i ocieplania wizerunku władzy
TheDud napisał/a:
Osobiście uważam, że prawo powinno być "sztywne". Robienie jakichkolwiek widełek jest niebezpieczne. Najpierw 9:58, potem 9:56, bo co, cztery minuty to kogoś zbawi? Tylko dwie minuty wcześniej od pani, która została uniewinniona. Potem 9:54, 9:52 itp.
Kutas wystawił mandat o 9:59:58 sekund, mówisz o minucie dwóch, a go zbawiło 2 sekundy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów