ja, no i co?
Ty się nie liczysz, bo masz na tyle lat, że jeszcze zdążysz się osrac jako małolat
To jest dramat, że w dzisiejszych czasach takie żałosne (prymitywne w wykonaniu) ustawki dominują w mediach społecznościowych, a większość społeczeństwa w nie wierzy... Kiedyś też się pojawiały, ale ludzie jakoś szybciej wyłapywali fejki, a teraz no cóż.
Lepiej się osrać niż wybuchnąć?
Lepiej się osrać niż wybuchnąć.
Lepiej się osrać niż wybuchnąć!
Miałem tak ostatnio jak wypiłem 4-pak Harnasia
Dziwne, że się nie zrzygałeś po pierwszym...
Tak, oczywiście zupełnie przypadkiem ktoś nagrywał bez celu ścianę w pokoju. Na pewno nie wiedział że dzieciak się zesra czy spierdzi. Oczywiście jak to zrobił to nagranie od razu poleciało na tiktoka czy inne gówno.
To jest dramat, że w dzisiejszych czasach takie żałosne (prymitywne w wykonaniu) ustawki dominują w mediach społecznościowych, a większość społeczeństwa w nie wierzy... Kiedyś też się pojawiały, ale ludzie jakoś szybciej wyłapywali fejki, a teraz no cóż.
Wyciągnij kija z dupy, widać że film był kręcony dłużej i jest przycięty. Foliarze boją się 5g i wszędzie widzą zagrożenie, a tacy jak Ty wszędzie widzą fejki
Czy to jeszcze sadistic, czy już tik tok...
Gdzie tu widzisz tik toka dzbanie?
Tak, oczywiście zupełnie przypadkiem ktoś nagrywał bez celu ścianę w pokoju. Na pewno nie wiedział że dzieciak się zesra czy spierdzi. Oczywiście jak to zrobił to nagranie od razu poleciało na tiktoka czy inne gówno.
Fake lub nie posrany mlody o tym nie myslal.
Generalnie zabawne dla postronnych.
Dla samego, prawie srajacego w gacie, troche mniej