📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wreszcie coś ciekawego, piwo!
najważniejsze, że od razu udzielono mu pierwszej pomocy - dzięki wspaniałej postawie ludzi będzie żyć
nie ma za bardzo znaczenia czy ktos mu pomógł czy nie z szyji pewnie mu malo co zostalo
Faceta chyba porąbało
Chiny są ciekawym krajem. Miliard ludzi jest wzajemnie tak do siebie nastawione jak by każdy dla siebie wogóle nie istniał. Kompletne zero odruchów nam podobnych. Wiele lat temu oglądałem serial Blue Gender (wiem , anime. ale za czasów gdy miały one sens i fabułę o klasę wyższą niż obecne seriale HBO) gdzie ludzkość pozbawiona odruchów moralnych zaczęła zachowywać się jak zwierzęta. Jak na w/w filmie.
Btw. gdyby nie chińska ulica, rosyjskie drogi i impreza u Assada ten świat byłby nudny ;p
Btw. gdyby nie chińska ulica, rosyjskie drogi i impreza u Assada ten świat byłby nudny ;p
Ale go posiekał pięknie, a jak celował, żeby trafić w odpowiednie miejsce! Specjalista.
No ale z drugiej strony co Ci ludzie mogli zrobić? Przecież leży w bocznej ustalonej
A tak na serio to zdajecie sobie sprawę jak jego szyja mogła wyglądać po kilku ciosach tasakiem? Jak oni by mieli zatamować to krwawienie?
A tak na serio to zdajecie sobie sprawę jak jego szyja mogła wyglądać po kilku ciosach tasakiem? Jak oni by mieli zatamować to krwawienie?
Mógł chociaż dociąć do końca tą głowę, a nie tak zostawił
trzeba było się uczyć kung fu to by sparował a póxniej biegali by po dachach i się napierdalali w powietrzu
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów