📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
FoQs3k napisał/a:
nasze dresy takie same, chołota jebana...
Faktycznie, hołota. Ten w paskach sam go leje, przecież ten drugi to jakiś przydupas. Większość zawsze powie "dresiarze mocni w grupie" itd, a prawda jest taka że nawet w pojedynkę by połowie dojebał.
Tak trudno było podjąć walkę ? chociaż próbować czy cokolwiek, a nie stać jak jakiś lamus i dostawać po japie -,-
diadax napisał/a:
Tak trudno było podjąć walkę ? chociaż próbować czy cokolwiek, a nie stać jak jakiś lamus i dostawać po japie -,-
No, stoi i czeka na zbawienie. I tak i tak wpierdol dostanie, to mógłby przynajmniej spróbować się odgryźć.
No właśnie dziwne, ja bym przynajmniej spróbował uciec (bo raczej nie miałbym szans w walce z koksem).
No właśnie dziwne, ja bym przynajmniej spróbował uciec (bo raczej nie miałbym szans w walce z koksem).
Takeda napisał/a:
No, stoi i czeka na zbawienie. I tak i tak wpierdol dostanie, to mógłby przynajmniej spróbować się odgryźć.
Podejrzewam, że w tym konkretnym przypadku, gdyby spróbował się odgryźć, to oglądalibyśmy go jako głównego bohatera w dziale "Hard". Jak już, to mógł spróbować spierdolić im, ale podejrzewam, że to również nie udałoby się, a tylko ich wkurwiło bardziej.
Zachował się może nie po rycersku, ale przynajmniej wyszedł z tego w miarę cały i zdrowy.
W chuju mnie strzyka jak widzę taką scenę, a jeszcze bardziej wkurwia mnie fakt, że nawet jakby chłopak był w stanie się obronić, miałby jakąś kosę w kieszeni do obrony i wsadziłby takiemu jebańcowi między żebra to miałby całe życie złamane za to, że się bronił... Bydle zabijesz, za człowieka idziesz siedzieć. Śrut kurwa.
Co jak co, ale to właśnie te tępe dresy będą bronić kraju w wypadku wojny.
@up ta będą służyli jako bezmózgie mięso armatnie na pierwszej lini frontu
Oj gadacie głupoty, u pierwszego dresa bardzo ładna praca nóg. Boli was to że ktoś żyje na sportowo i czasem sobie odreaguje. Oczywiście nie wiadomo dlaczego dostał tamten koleś ale wątpię że za nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów