📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
to się nazywa robienie z siebie ciote kurwa
normalne jest to ze w takim przypadku wygra większość (pomijając czarnego na 2ugim filmiku)
brawo kurwa
normalne jest to ze w takim przypadku wygra większość (pomijając czarnego na 2ugim filmiku)
brawo kurwa
Koleś praktycznie nie oddawał a ta pizda nie potrafiła go znokautować
.... cwaniaki jebane
.... cwaniaki jebane
Żałosne pizdy w szeleszczących dresach...
Żadne kurwa koksy, cioty zwykłe w kurtkach i tyle!!!
Żadne kurwa koksy, cioty zwykłe w kurtkach i tyle!!!
Coś mi się wydaje, że jakby był sam na sam. To ten w paskach wpierdalałby śnieg dziąsłami.
0ryginalny napisał/a:
Oj gadacie głupoty, u pierwszego dresa bardzo ładna praca nóg. Boli was to że ktoś żyje na sportowo i czasem sobie odreaguje. Oczywiście nie wiadomo dlaczego dostał tamten koleś ale wątpię że za nic.
Ja Cię pronto. Przy pierwszym kopnięciu musiał się swojego przydupasa chwycić i jeszcze nawet tego chudzielca nie za bardzo trafił, bo po dobrym kopnięciu to powinno go powalić i po walce, chyba że chcieli by się bawić w kopanie leżącego.
nie znosze pizdzielcow co nawet nie probuja sie bronic.
Podludzie jebani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów