📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
widzę że lokalne dresiarstwo dobrze się bawi, mam nadzieję że po zobaczeniu jacyś ludzie zemścili się za tego biednego chudzielca, bo nie ma to jak oprawca stający się ofiarą
beephe napisał/a:
Jaki pan taki kram, więc wątpię.Czy Putina nie strzela chuj wiedząc, że rządzi taką hołotą?
Zawsze mam ubaw jak widzę kiedy kilku gości bije jednego słabszego Ci "napastnicy" są dla mnie mega śmieszni
l00cash napisał/a:
Zawsze mam ubaw jak widzę kiedy kilku gości bije jednego słabszego Ci "napastnicy" są dla mnie mega śmieszni
zawsze dostajesz wpierdol z uśmiechem na twarzy??
całe to dresiarstwo to bym do gazu wjebał... albo nie do gazu - szkoda surowca. Zrobić dla nich specjalne getto i niech kurwy jebane pracują w kamieniołomach i kopalniach. Czego uczciwi ludzie pracujący w kopalni muszą ryzykować swoje życie i przemęczać się, jeśli może to zrobić taka hołota jak na powyższym filmiku. Oczywiście jeszcze ograniczyć im racje żywnościowe niech giną z głodu i przemęczenia, a dla tych co będą chcieli się wyżyć to zawsze będzie można ich spacyfikować ;p
Kozaki w grupie zawsze cwani a RUSKIE to pojebany narod bez wyjatku
Za wyzywanie dresów macie wpierdol.
FoQs3k napisał/a:
nasze dresy takie same, chołota jebana...
dokładnie tak bezmózgi jebane w dresikach... szkoda patrzeć...
Nie no koks w chuj leje gościa który w ogóle się nie broni i nie chce się bić . A dodatkowo we 3 .. bo gość nagrywający też się liczy .. Jak by zaczął się bronic to kurwa skakali by mu po głowie ... pizdy i chuj .
Nie dziwi was to że na każdym jebanym filmiku gdzie ruski napierdalają kogoś, ofiara nigdy nie ucieka, nie broni się, a nawet nie wykazuje żadnych oznak, że nie podoba jej się zaistniała sytuacja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów