Techniawa z komórek - check.
Tańce godowe - check.
Instynkt stadny - check.
natomiast duża część z was dumnie chodzi w koszulkach z wizerunkami che guewary, lenina i innych gwiazd systemu, który wymordował grube dziesiątki milionów ludzi w dość krótkim czasie
W sprawie wywarzania drzwi, to miało to miejsce. Widziałem osobiście, bo akurat kończyłem zajęcia i poszedłem zobaczyć, co to za zadyma
Ludzie zrozumcie to ze im kraj jest bardziej lewicowy, tolerancyjny a w szczegolnosci socjalny tym jego obywatele zyja coraz gorzej, bo to o co walczyli obraca sie przeciwko im. Mieszkajac tylko w PL, czlowiek nie jest w stanie zobaczyc skutkow tego systemu. Ale ten kto chociaz raz byl za granica na cos wiecej niz wakacje i poznal troche kulture danego kraju wie o czym teraz pisze.
Również duża część, narodowców zwłaszcza, chodzi do kościoła, którego przedstawiciele i akolici wymordowali miliony ludzi podczas wypraw krzyżowych, ewangelizacji Ameryk oraz torturując i paląc żywcem na stosach rękami Inkwizycji. Po prawdzie mieli na to więcej czasu, ale czy to ma jakieś znaczenie? Kościół ma krew na rękach i jakoś to prawicy nie przeszkadza w czczeniu jego liderów typu JP II, będących spadkobiercami tego zbrodniczego systemu...
Spędziłem trzy lata w Szwecji, zwiedziłem większość krajów Europy, ale za cholerę nie wiem o czym piszesz...
Ten kraj jest coraz bardziej lewicowy, tolerancyjny i socjalny...ale w sensie, że który, bo chyba nie masz na myśli Polski, bo tu akurat są tendencje dkładnie odwrotne...
Do tego co dodał ten post: Chuj Ci w ryj lewacki wieśniaku ! Ci ludzie zachowując się jak na filmiku pokazali co myślą o całym śmieciowym UW, który robi spotkania z lewakami a na RN i ich popleczników chuja wykłada...
Do admina co to dodał na główną: nim coś wrzucisz to zweryfikuj to człowieku a jak popierasz wrzucającego to wielka murzyńska Ci w zad a druga w ucho...
GNLS !!!
Oni nadal wierzą w Kościół bo w przeciwieństwie do debili takich jak ty oni wiedzę że te działania Kościoła były bezprawne i robiły każdego z jego świadomych uczestników grzesznika gdyż Bilbia im jasno zakazuje mordowania.
A coś takiego jak "Ewangelizacja Ameryki" to były pokojowe misje zakonne tępy kretynie. Świeckie armie konkwistadorskie które wymordowały ludzi nie miały nic do wiary a to że dały miejsce do sprowadzenia się chrześcijanom nie jest żadnym "ale", bo ci nawet mogli nie wiedzieć że coś tu istniało przedtem.
I powtórzę coś z poprzednich stron. Lewica ma ten problem że uformowała się w każdym kraju na podstawie twórczości Marksa a potem działań wywiadu ZSRR. W szczegóły tego drugiego wchodzić nie będę bo pewnie i tak masz wyprany mózg i uznasz to za historię rodem z 007. Ale za to pierwszy argument nie możesz "zniszczyć" bo jego dzieła jasno mówią o masowych mordach klasowych....
Dlatego Szwecja jest krajem który się nie rozwija, naukowcy są praktycznie najmniej innowacyjni w całej Europie, ludzie leniwi a sportem narodowym jest uczenie się oszukiwania np. na za wysokich podatkach.
Obrazek
Poczytaj coś nieuku, a potem zabieraj głos w temacie, o którym nie masz bladego pojęcia. Proponuje zacząć od Biblii...
Poczytaj coś nieuku, a potem zabieraj głos w temacie, o którym nie masz bladego pojęcia. Proponuje zacząć od Biblii...
W Biblii w żadnym miejscu nie masz zapisane że należy zwalczać niewiernych. Masz tylko parę miejsc które wspominają o walce z paroma plenieniami, ale te już nie istnieją więc nie da się tego brać sensownie do serca.
W żadnej rzekomej prawicowej publicystyce też nie znajdziesz haseł mordowania.
Jak mówiłem. Tylko wasz guru Marks chciał mordów.