📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wybrali latishe czy shanique?
Ogrodzić i zostawić samym sobie
To jest stado tęczowego spierdolenia, poszło o mieć czy nie mieć kutasa.
Może tego nie zobaczysz osobiście, bo w niedalekiej przyszłości bracie sadolu mój miły, tak właśnie będą traktowani, piętnowani, ścigani, bici i mordowani biali ludzie. Największym rasiuchem jest właśnie czarnuch! Dla stanów już nie ma szans, bo tam jest takie spierdolenie umysłowe, że w niektórych rejonach biali ludzie wstydzą się, że są biali, czy to w szkołach, na uniwersytecie, czy w zwykłej robocie w fabryce, oj szkoda, że jestem biały, bo czarni to wszystko mają lepsze. Ta nagonka na model rodziny w reklamach telewizyjnych, czy na bilbordach, biała blondyneczka z asfaltem i kakaowe brzdące na tle nowego domku i autka, to najwspanialszy model rodziny. Biały człowiek będzie oglądany i podziwiany w muzeum, czy jakimś laboratorium elit tego nowego zjebanego świata. Polska, Słowacja, Czesi i jakaś część Ruskich zostanie jako ostatni bastion białego człowieka reszta ziem będzie opanowana przez plugawe czarcie pomioty.
Jak siedzieli w Afryce to przynajmniej była nad nimi kontrola. Wymordowywali się między sobą równie szybko jak rozmnażali, zresztą jak do tej pory. Uczłowieczyliśmy ich zaprosiliśmy do siebie, nauczyliśmy pracy i samo rozwoju. Po czym wrócili do korzeni. Psa, nawet potencjalnie agresywne rasy jak wyuczysz od małego będzie miły i pokorny. Dzikiego zwierza nie da rady.
Czarni do Czarnobyla!
Wyborcy Bidena, spróbujcie ich przegłosować.
Małpy razem silne.
Trzeba być pojebanym umysłowo żeby w takie stado wchodzić, ale blondyna już to chyba wie
Trzeba być pojebanym umysłowo żeby w takie stado wchodzić, ale blondyna już to chyba wie
Bezkompromisowa eksterminacja, innego wyjścia nie widzę. Ewentualnie przypomnieć czym są i do czego. Do roboty kurwy dzikie zagonić jak się syf nie będzie nadawał to deportacja kontynent niżej niech sobie przypomni zapach chatki z gówna smak... W zasadzie niczego i rodzimy klimat jebanej Afryki bo ten element się nie nadaje do życia w normalnym społeczeństwie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów