18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Przeklejone ze strony Polsatu

15-letni chłopiec, który jadąc na skuterze z kolegą w Białym Borze (Podkarpacie) wjechał w rozciągniętą metalową linkę, w stanie ciężkim trafił do Krakowskiego Szpitala Specjalistycznego im. Jana Pawła II. Drugi z chłopców jest lżej ranny. Linkę pomiędzy słupkami miał rozciągnąć w poprzek drogi jej właściciel. 41-latek został zatrzymany. Do wypadku doszło w środę ok. godz. 19:30 w Białym Borze (powiat mielecki). Dwóch chłopców jadąc motorowerem wjechało w metalową linkę. Linka przecięła tchawicę chłopca. Kierujący skuterem 15-latek z ciężkimi obrażeniami został odwieziony karetką pogotowia do mieleckiego szpitala. Jego stan był jednak tak poważny - ma przeciętą tchawicę - że w nocy ze środy na czwartek podjęto decyzję o jego przewiezieniu na Oddział Kliniczny Torakochirurgii Krakowskiego Szpitala Specjalistycznego im. Jana Pawła II. Drugi z chłopców miał dużo więcej szczęścia, po udzieleniu pomocy medycznej, opuścił szpital. Mieli mu przeszkadzać motorowerzyści. Ze wstępnych ustaleń policjantów wynika, że linkę pomiędzy metalowymi słupkami rozciągnął właściciel drogi. Chciał w ten sposób odstraszyć jeżdżących nią motorowerzystów. Funkcjonariusze na miejscu zabezpieczyli ślady i wykonali dokumentację fotograficzną, która pomoże odtworzyć przebieg zdarzenia. Zatrzymano 41-letniego mężczyznę, właściciela posesji. Jest podejrzewany o narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2018-04-14, 19:39 30
co 15-latek z kolegą na skuterze (czy w końcu motorowerze - niech się kurwa polsat w końcu zdecyduje), robił w lesie ?
Pałał chęcią ciszy i spokoju na łonie przyrody na prywatnej posesji ?
Zgłoś
MgrMajster 2018-04-14, 19:45 132
Zaraz zaraz, teraz grozi mu paka, za to, że na swoim terenie rozwiesił linkę? Jego teren, mógł nawet nasrać, a oni w to wjechać. Jeszcze troszkę a będą karać właścicieli domu za zbyt solidne zabezpieczenia przed włamywaczami, gdy się okaże, że jakiś przez to nie mógł ich okraść....
Zgłoś
luk95 2018-04-14, 19:46 2
Motorowery to grupa pojazdów na kategorię AM, skuter to tylko rodzaj ,,nadwozia" Jedno nie wyklucza drugiego.
Zgłoś
pakicito 2018-04-14, 19:48 39
Cytat:

Zaraz zaraz, teraz grozi mu paka, za to, że na swoim terenie rozwiesił linkę?

dokładnie, może akurat tam chciał rozwiesić pranie
Zgłoś
MgrMajster 2018-04-14, 19:53 8
Cytat:

Albo naprostować drzewo, które chyliło się ku ziemi i poniosłoby niechybną śmierć.
Zgłoś
kothletino 2018-04-14, 19:56 12
A wystarczyło pierdolnąć tabliczkę "teren prywatny wstęp wzbroniony".
Zgłoś
mygyry 2018-04-14, 21:09 106
No tak bo oczywiście 15 latek jadąc jakąś polną drogą wie czyj jest który teren, wy też oczywiście idąc do lasu jak zbieracie grzyby to chodzicie po działkach lasu państwowego a prywatne omijacie, bo macie GPS w dupach.
Ja rozumiem opierdolić lub ogrodzić albo chociaż zlokalizować rodziców i ich opierdolić, natomiast wywiesić linkę, która mogła nieświadomemu gnojkowi łeb urwać to jakaś kurwa Polska Brazylia, mnie też wkurwiają te pierdzące piździki, ale wpaść na tak pojebany pomysł, który jest praktycznie umyślnym zabójstwem to jakiś chory żart, może następnym razem niech sobie zaminuje kawałek polnej drogi a co tam przecież jego nie?
Zgłoś
RoboCat 2018-04-14, 21:21 14
Te gnojki specjalnie jezdza po twoim terenie zeby cie wkurwiac... dlatego u siebie w wysokiej trawie zawsze kladlem brony kolcami do gory...
Zgłoś
J................3 2018-04-14, 22:10 34
Kiedyś w mieście K nad stawem był Ośrodek Sportu i Rekreacji.
Wbrew zakazom jakiś gnojek jeździł tam motorem stwarzając realne zagrożenie dla dorosłych, a zwłaszcza dla dzieci.
Wkurzając przy tym hałasem i smrodem.
Gnojek nie reagował na protesty ludzi i kierownictwa.

Pod wieczór kierownik zamykając wjazd dla pojazdów, rozpiął łańcuch ze znakiem zakaz wjazdu.
Jednak gnojek jadący 80-100km/h nie zauważył go.
Na szczęście łańcuch dał radę go wyhamować.

KIerownik ponad rok jeździł po prokuraturach i próbował się wygrzebać z zarzutów "nieumyślnego zabójstwa" czy jakoś tak.
Udało mu się, ale odchorował to. Właściwie jeszcze choruje choć akcja miała miejsce ok. 15 lat temu.
Zgłoś
czyhanastrychu 2018-04-14, 22:50 18
Jeśli właściciel drogi jest chujem i zastawił pułapkę na zwyczajowo uczęszczanej drodze nic wcześniej nie mówiąc to powinien iść siedzieć.
Jeśli jednak właściciel drogi wyraźnie ją oznaczył: "Droga prywatna! Nie wjeżdżać!" to gówniarz sam jest sobie winien i
powinni jeszcze obciążyć kosztami leczenia.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-04-14, 23:24
jebany chuj, skazałbym go na rok pierdla i w dupie mam pierdolenie typu że komuś przeszkadzał
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-04-14, 23:42 19
zazwyczaj wygląda to tak, jeżdżą sobie i nikomu nie przeszkadza, właściciel się wkurwia bo jego, bo za głośno, bo się kurzy, zwraca raz czy dwa uwagę, wtedy takie puste łby myślą sobie co on pierdzieli, co mi zrobi i zaczynają napierdzielać po złości na pełnej kurwie, efekt końcowy już znamy
koło mnie w lesie tak rozjeździli na wiosnę jak było błoto krosami że teraz z dzieckiem na rower nie można iść
u nas wielkie poruszenie że co to komu szkodzi jak przejedzie, w stanach by nie rozwieszał linek tylko by strzelali
Zgłoś
Essent 2018-04-15, 0:50 2
Ja wszystko rozumiem,ale niech się dzieciaki wyszaleją gdzieś na placu specjalnie do tego dostosowanym,na placu specjalnym gdzieś na torze.Sami byliśmy młodzi i szaleliśmy na byle gównie i byle gdzie.Jakie czasy są,takie są, ale linki rozwieszać w lesie?? Jestem ojcem jednego syna którego strasznie kocham, i nie daj Bóg jakby mu się krzywda działa z powodu takiej linki.Uwielbia motory i inne dwuśladowce, i ja temu sprzeciwiać się nie będę.
Przysięgam,jakby mój syn jechał trasą gdzieś w lesie quadem,nikomu nie wadząc i natrafił by na taką przeszkodę to kurwa klękajcie narody,jak tu siedzę i piszę to tą linką sprawca by był nadziany przez odbyt,ranę wylotową obok płuca, a potem przez lewy oczodół.Zrobił bym mu haft krzyżykowy na ryju z linki stalowej
Zgłoś
Insaner 2018-04-15, 1:11 7
Trudna sprawa, bo to czy właściciel jest winny czy nie uzależniłbym od tego jaka była ta droga. Czy była to droga w jego posesji, za bramą, pomiędzy jego budynkami, czy po prostu kawałek jego działki pod lasem kilka km dalej o którym nikt poza nim nie wiedział. Jeśli zawiesił linkę na "ogólnie uczęszczanej drodze" to można go oskarżyć o próbę zabójstwa. Jeśli było to np. na jego podwórku to na jego miejscu broniłbym się rżnięciem głupa przed sądem i opowieściami o rozwieszanym praniu.

Bezpieczniej jest rozwiesić linkę tak z 30cm nad ziemią. Efekt również będzie spektakularny, ale zdecydowanie mniejsza szansa na zabicie takiego debila rozjeżdżającego lasy swoją "pierdziawką".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem