Gość się nabija m.in. z Polaków którzy uważają ,że to co amerykańskie jest lepsze od polskiego gdy wcale tak w rzeczywistości nie jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Na chuju się zna starbuck's ma najlepszą kawe na świecie ... z karmelem,lodami,bitą smietaną no co trzeba więcej
Masochista jakiś...
trzeci41 napisał/a:
Na chuju się zna starbuck's ma najlepszą kawe na świecie ... z karmelem,lodami,bitą smietaną no co trzeba więcej
Chyba nie potrafisz słuchać ze zrozumieniem albo rozumiesz to o chcesz. Jasno określił: jak tu przyjechał była pyszna kawa teraz jest starbucks(cytat: za dużo, za drogo, gówniana kawa).
Trzeci sie podnieca bo hamerykanska kawa bez smaku.. poszedlbys i napil sie normalnej kawy ziarnistej, zaparzonej wrzatkiem w filizance na rynku, ktora pachnie jak kawa i tak smakuje.. a nie gowna z mszyny.
Ale wciąż jest dobra kawa w Polsce. Więc ja nadal nie rozumiem, kto tam zapierdala? Pierdolenie o niczym.
ten typ jest jak ten starbucks, o którym mówi, zabawny tylko temu, że jest amerykańcem, ja podziękuję
kuba149 napisał/a:
jest 4 lata na sadolu i ma 4 tematy z czego 2 suchary ..ja podziękujęten typ jest jak ten starbucks, o którym mówi, zabawny tylko temu, że jest amerykańcem, ja podziękuję
Kolejna spierdolina podniecająca się ilością tematów. Zdechnij.
to po chuj zakładasz konto jak nic nie chcesz wnieść jebany PasoŻydzie ?!
Jebie po deklu chuju niedorobiony? Z chujowego kondoma wykapany? Dziecko prymitywa i dziurawego. Szanuj się szmato. Samego siebie szanuj szmato. Zacznij od zmiany nick'a skurwielu z wiochy. Miłego dnia popierdolcu, byle ci wystarczyło na eski, mama po szkole doładuje.
Byłem na pace kilku krotnie i są tam naprawdę zajebiste kabarety, standup'owcy dlatego nie rozumiem dlaczego w publicznej są pokazywane cały czas te same gnioty.
Ruciński się przebił na chwilę,(widziałem go w półfinale w Rotundzie) ale szybko zniknął.
Jak kurwa widzę kabaret Neonówka, Młodych Panów czy Łowcy.B to mnie kurwica chce strzelić. To jest tak hujowe i żenujące że mnie na wymioty bierze.
Ruciński się przebił na chwilę,(widziałem go w półfinale w Rotundzie) ale szybko zniknął.
Jak kurwa widzę kabaret Neonówka, Młodych Panów czy Łowcy.B to mnie kurwica chce strzelić. To jest tak hujowe i żenujące że mnie na wymioty bierze.
Odmurzyniacz napisał/a:
Masochista jakiś...
Masochista powiadasz...
wormgoro napisał/a:
Byłem na pace kilku krotnie i są tam naprawdę zajebiste kabarety, standup'owcy dlatego nie rozumiem dlaczego w publicznej są pokazywane cały czas te same gnioty.
Z tego samego powodu mamy ciągle tych samych polityków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów