Może było za głośno a może śmierdziało kupą...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I właśnie dlatego jestem za trzymaniem małp za kratami...
ja od dzisiaj też, albo również
Rzucil nia do basenu jak workiem kartofli. Czego ona sie spodziewala przekraczajac ta granice spoleczna?
Standardowe pytanie w którym to afrykańskim kraju: Szwecji, Francji czy może USA?
Starsza kobieta chciała po lewacku załatwić problem a czarni w prawicowy sposób zdobyli władzę
Na sadistic'u cała prawda !!!
Jakoś mnie nie dziwi, że policja strzela do nich jak ruska swołocz w 39 do psów.
Jakoś mnie nie dziwi, że policja strzela do nich jak ruska swołocz w 39 do psów.
Starsza Pani będzie miała nauczkę. Następnym razem wyprowadzi na spacer dwa pitbulle a nie jakieś bezradne miśki. Filmik będzie bardziej interesujący.
A ja za trzymaniem kobiet w kuchni...
(...) you're in the jungle baby, you're gonna die(...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów