📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Jako że boję się latać tymi blaszanymi diabłami, to pewnie przy pierwszym przechyleniu bym skakał póki nisko.
Lot dostawczy 747-8F, machaniem skrzydłami piloci żegnają się z Everett.
Jeśli to specjalnie to są kurwa z nich kozaki!
Piwko za filmik, bo dobry jest
Piwko za filmik, bo dobry jest
Raczej nie klaskali, każdy miał zajęte ręce podcieraniem dupy jak posrali się ze strachu.
@ escimo
747 startuje przy około 300 km/h. To chyba wystarczy za odpowiedź...
747 startuje przy około 300 km/h. To chyba wystarczy za odpowiedź...
Przeciągnięcie... tak, a potem jak nigdy nic leci w górę pod kątem około 45stopni...
Pilot zrobił to umyślnie (zaraz po oderwaniu od ziemi widać ruch lotek na skrzydłach obok kadłuba po lewej aby go przechylić)
Przeciągnięcie... tak, a potem jak nigdy nic leci w górę pod kątem około 45stopni...
SzySzeQ napisał/a:
Jestem ekspertem.
Pilot zrobił to umyślnie (zaraz po oderwaniu od ziemi widać ruch lotek na skrzydłach obok kadłuba po lewej aby go przechylić)
Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi.
No to się chłopaki fajnie bawią ku uciesze obserwujących
A można by pomyśleć że piloci to grupa zawodowa bez poczucia humoru.
Ostatni tekst jaki przypominam sobie to:
"proszę państwa, mamy małe utrudnienia... nie wystartowaliśmy jeszcze ponieważ brakuje nam jednej części... powinniśmy mieć ich osiem, a mamy siedem... na siedmiu w sumie też dolecimy, ale będziemy potrzebować więcej paliwa"
Po czym podjechała cysterna nas zatankować. a my lecieliśmy nie kompletnym samolotem
A i jeszcze jedno mi się przypomniało pisząc to.
Lecąc do Oslo, przy podchodzeniu do lądowania, dosłownie 20-30m nad ziemią, pilot nagle podciągnął na maksa maszynę do góry,
na pokładzie piski i wrzaski... polecieliśmy wyżej i zawróciliśmy na zewnętrznym markerze z powodu mgły.
Po czym pilot - Polak: Przepraszam państwa za niedogodności, zapomniałem wysunąć podwozia"
Rewelka
ha, zdziwił byś się jakie mają poczucie humoru
Ostatni tekst jaki przypominam sobie to:
"proszę państwa, mamy małe utrudnienia... nie wystartowaliśmy jeszcze ponieważ brakuje nam jednej części... powinniśmy mieć ich osiem, a mamy siedem... na siedmiu w sumie też dolecimy, ale będziemy potrzebować więcej paliwa"
Po czym podjechała cysterna nas zatankować. a my lecieliśmy nie kompletnym samolotem
A i jeszcze jedno mi się przypomniało pisząc to.
Lecąc do Oslo, przy podchodzeniu do lądowania, dosłownie 20-30m nad ziemią, pilot nagle podciągnął na maksa maszynę do góry,
na pokładzie piski i wrzaski... polecieliśmy wyżej i zawróciliśmy na zewnętrznym markerze z powodu mgły.
Po czym pilot - Polak: Przepraszam państwa za niedogodności, zapomniałem wysunąć podwozia"
Rewelka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów