Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wina mężczyzn. 10/10 feministek potwierdzi.
"logika feministek":
1) jak baby coś zrobią i spierdolą to wina facetów bo im nie pomogły szowinistyczne świnie.
2) jak facet coś spierdoli to wina faceta bo był szowinistyczną świnią i nie miał w zespole kobiety która by to zrobiła.
3) jak facet poprosi babę o pomoc to jest szowinistyczną świnią
4) jak baba coś spierdoli i poprosi faceta i on jej pomoże i nie spierdoli to jest szowinistyczną świnią bo jej pomógł.
No ale nie zapominajmy o słynnym: "Wszyscy faceci to świnie" oraz "Kobieta = mężczyzna" które są kwintesencją "LOGIKI" u nich.
Całe szczęście, że ja żyję w swoim zaścianku gdzie jeśli kobieta czegoś nie potrafi to zwyczajnie prosi faceta o pomoc a jak ja czegoś nie potrafię i wiem, że jakaś kobieta potrafi to ją poproszę o pomoc.
Wiem, wiem. Straszny ciemnogród i takie nienowoczesne.
"logika feministek":
1) jak baby coś zrobią i spierdolą to wina facetów bo im nie pomogły szowinistyczne świnie.
2) jak facet coś spierdoli to wina faceta bo był szowinistyczną świnią i nie miał w zespole kobiety która by to zrobiła.
3) jak facet poprosi babę o pomoc to jest szowinistyczną świnią
4) jak baba coś spierdoli i poprosi faceta i on jej pomoże i nie spierdoli to jest szowinistyczną świnią bo jej pomógł.
No ale nie zapominajmy o słynnym: "Wszyscy faceci to świnie" oraz "Kobieta = mężczyzna" które są kwintesencją "LOGIKI" u nich.
Całe szczęście, że ja żyję w swoim zaścianku gdzie jeśli kobieta czegoś nie potrafi to zwyczajnie prosi faceta o pomoc a jak ja czegoś nie potrafię i wiem, że jakaś kobieta potrafi to ją poproszę o pomoc.
Wiem, wiem. Straszny ciemnogród i takie nienowoczesne.
Myślę, że wszędzie tak jest tylko wszędzie na siłę w TV promują takich popierdoleńców. Proponuję nie ogladać tv oraz nie przeglądać gównonewsów typu onety/wp i świat tak naprawdę jest w miarę normalny.
Ostatnio wbiłem na RMF bo chciałem znaleźć kawałek, a tam artykuł, że jakaś niedojebana celebrytka znana z tego, że jest znana ma depresję, jak zje glutenową pizzę. Na szczęście komentarze na fb były dość racjonalne.
W tv są kanały filmowe,sportowe i popularno-naukowe też.Nie wiem skąd to myślenie,że za wszelką cenę musisz oglądać kanały informatyczne itp.
Zgadzam się z Eleir, kanały filmowe - np. czarny wiedźmin, sportowe - np. zawody w których startuje chłop utożsamiający się z kobietą, i najlepsze popularno-naukowe - np. debaty o pedałach i ich prawach do posiadania dzieci i reszta gówna, to lepiej wcale nie oglądać, a jak już to filmy z czasów kiedy ludziom jeszcze nie odpierdoliło do końca...
I chyba nie informatyczne kanały, tylko informacyjne
Tylko baby mogą wpaść na tak debilny pomysł, bo tylko baby przywiązują wagę do tego w jakiej formie prezent jest zapakowany. Chłopy sobie zwyczajnie wręczają co kupili, bez tych zbędnych ceregieli.
To samo z żarciem. Na kto wymyślił instagramową modę wrzucania zdjęć jedzenia? No baby. Chłop dostaje talerz i to ma smakować. Nas się nie kupi wyglądem. Za to kawiarnie i restauracje zbijają fortunę na głupich kobietach, którym przystroją kawałek zwykłego ciastka i wołają za to dwa razy więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów