Zastanówcie się, ja wam nie daję odpowiedzi, ja wam zadaję pytanie
Jak myślicie, dlaczego Stany Zjednoczone są numerem 1, jeśli chodzi o technologie wojskowe, myśliwce itd.?
Oczywiście... rasa która opanowała technologię podróży z prędkościami ponad świetlnymi rozjebała się na naszej planecie statkiem wielkości przeciętnej amerykańskiej chałupy. Trzeba być zdrowo pierdolniętym by wierzyć w takie brednie
Wy się w większości nabijacie, ale o to własnie chodzi zeby ludzie nie brali tego na poważnie, tylko przez pryzmat smiechu.
Wy się w większości nabijacie, ale o to własnie chodzi zeby ludzie nie brali tego na poważnie, tylko przez pryzmat smiechu. Dzieki temu USA latwiej jest zatajać takie rzeczy. Oni sa w posiadaniu statku kosmicznego obcego pochodzenia, jak myslicie dlaczego swego czasu w stanach było tak wiele obserwacji ufo? Regularnie byly przeprowadzane próbne loty tymi pojazdami, ale dla nas ta technologia jest jak czary, tak dalece jest zaawansowana (napęd antygrawitacyjny). Niestety tacy jak wy nie sa w stanie pojąć, co tam się wydarzyło , pastuchy
Jak myślicie, dlaczego Stany Zjednoczone są numerem 1, jeśli chodzi o technologie wojskowe, myśliwce itd.?(...)