📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
telewizor i alkohol to główna rozrywka tego szczebla społecznego który zobrazowany jest wyżej
Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.
Druga sprawa. Kurwa, gościu, tylko mi tu nie pierdol, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
Druga sprawa. Kurwa, gościu, tylko mi tu nie pierdol, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
BarnabaTheDog napisał/a:
...Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
Paulo Coelho by powiedział: mędrkowanie głupców jest jak stawianie kloca na czole cygance - przej***ne!
qrukis napisał/a:
ja bym ją umył i wyruchał
Jaki esteta się znalazł, myć mu się jeszcze chce, jakby żaden sklep nie miał papierowej torby!
A ja tam rozumiem dziewczynę, też mnie zemdliło jak obejrzałem drugą połowę meczu z Grecją
BarnabaTheDog, dziewczyny z obcego kraju w szaliku Polski?
"Dziewczyny z innego kraju" to pewnie by piły to co dają w strefie kibica, czyli specjalnego 3,5% carlsberga. Tym się raczej nie upijesz. No i wątpię, żeby ktokolwiek zostawił gościa z obcego kraju ot pod barierką w takim stanie. Się pewnie przyszwędały i zalały pałę wódą pitą na szybko pod sklepem. Zresztą chuj z tym. Śmiechłem.
"Dziewczyny z innego kraju" to pewnie by piły to co dają w strefie kibica, czyli specjalnego 3,5% carlsberga. Tym się raczej nie upijesz. No i wątpię, żeby ktokolwiek zostawił gościa z obcego kraju ot pod barierką w takim stanie. Się pewnie przyszwędały i zalały pałę wódą pitą na szybko pod sklepem. Zresztą chuj z tym. Śmiechłem.
zaraz sie okaże że na sadolu nikt sie nigdy nie pospawał jak sie schlał ...
@Roszp
Wyszedłem wczoraj wieczorem na Stare Miasto i Nowy Świat w Warszawie, obejrzeć co się dzieje. Wszyscy równo najebani, śpiewający, widziałem jedną bójkę, ale szybko panów spakowano do suk. Dla mnie? Sympatycznie. Grecy w Polskich szalikach, Polacy obwiązani flagami Grecji. Tylko Rosjanie jakieś takie kaprawe mordy.
Wyszedłem wczoraj wieczorem na Stare Miasto i Nowy Świat w Warszawie, obejrzeć co się dzieje. Wszyscy równo najebani, śpiewający, widziałem jedną bójkę, ale szybko panów spakowano do suk. Dla mnie? Sympatycznie. Grecy w Polskich szalikach, Polacy obwiązani flagami Grecji. Tylko Rosjanie jakieś takie kaprawe mordy.
Umyję ją i będzie moja - znaleziona nie kradziona!
BarnabaTheDog napisał/a:
Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.
Touche!
fajne nozki ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów