Chujowe to źródło. Wszystko po holendersku a ja nie rozumiem tych murzyńskich języków.
xD ale ty ( celowo z małej ) masz łeb przesiąknięty zakłamaną propagadną z tvppis A wyniki pisu byłby jeszcze gorsze gdyby kampania byłą uczciwa bo jeszcze nigdy w historii polski telewizja publiczna nei byłą taką tuba propagandową pełną kłamst o szczucia. I nawet to nieudacznikom z pisu co mają ogormny kompleks na punckie Tuska nie pomogło
To posłuchaj tego tępaku. Do 2015 rządziło Po. W TVP też była propaganda i dodatkowo mieli za sobą propagandę TVN. Jedynie Polsat był stronniczy. W sondażach słupki dwukrotnie przewyższały pis. Tusk był tak dumny, że w wywiadach pierdolił, że nie mogą przegrać, ponieważ polska nie zagłosuje na pisiorów a przecież programu dla Polski, PO nigdy żadnego nie miało. Pół Polski było tak biedne, że nie stać ich było nawet na smartfona. I pomimo że rudy miał za sobą 70% propagandy w całej TV to i tak drastycznie przegrał. Za posłuszeństwo wobec nazistów, dostał stołek jako pionek w UE. Teraz pomyśl, jak musiało być wtedy chujowo. Ludzie którzy to pamiętają, nigdy nie zagłosują na Tuska.
Wypierdalac z ta polityka, bo skończysz ukamienowany, z opona na głowie, jak dżentelmeni w Afryce.
W Afryce nie ma dżentelmenów. Z wyjątkiem białych turystów z Europy.
Chujowe to źródło. Wszystko po holendersku a ja nie rozumiem tych murzyńskich języków.
To posłuchaj tego tępaku. Do 2015 rządziło Po. W TVP też była propaganda i dodatkowo mieli za sobą propagandę TVN. Jedynie Polsat był stronniczy. W sondażach słupki dwukrotnie przewyższały pis. Tusk był tak dumny, że w wywiadach pierdolił, że nie mogą przegrać, ponieważ polska nie zagłosuje na pisiorów a przecież programu dla Polski, PO nigdy żadnego nie miało. Pół Polski było tak biedne, że nie stać ich było nawet na smartfona. I pomimo że rudy miał za sobą 70% propagandy w całej TV to i tak drastycznie przegrał. Za posłuszeństwo wobec nazistów, dostał stołek jako pionek w UE. Teraz pomyśl, jak musiało być wtedy chujowo. Ludzie którzy to pamiętają, nigdy nie zagłosują na Tuska.
Ja tam nie wiem, ale jestem przedsięviorcą i to własnie za Tuska stać mnie było na lepsze telefony itd. Gdy nadszedł PiS, wszystko zaczęło się zmieniać. Np to, że złotówka jest gówno warta. Dajmy porządzic komuś innemu. PiS się nie sprawdził.
Uczciwie mówiąc to chuja widać. Więc skąd pewność, że czarnuch? Akurat ostatnio nasi rodacy zaczęli się tam bawić w gangsterkę.
Ooo, jak boli dupa! Dobrze, niech boli. A jak się tam ma Konfa?
I wiesz co? Ja głosowałem na Tuska i chuj mnie obchodzi co o tym myśli jakiś koniobijca z sadola.
A pisząc to wyjąłeś czarnego huja z dupy? Bo sądząc po tym co piszesz to lubisz być ruchany na ostro.
Szanowni wyborcy KO, PSL, Lewicy i innych lewackich skurwiałych tworów. Będziecie to kurwa mieli w Polsce, wy jebane tłuczki do mięsa
Bo jak wyborcy pisu, to tylko legalne wizy za dolary nie?
Szanowni wyborcy KO, PSL, Lewicy i innych lewackich skurwiałych tworów. Będziecie to kurwa mieli w Polsce, wy jebane tłuczki do mięsa
Szanownym wyborco PiSu, imigrantów już mamy tylko nie dostaliśmy kasy ze sprzedaży wiz w Afryce.
Wiadomo u nas lepiej jak mężowie leją swoje baby zgodnie z wytycznymi Konfederacji, bogaci gnoje zabijają ludzi na drogach i uciekają z kraju, dzieci są zaniedbane bo wyborca +500 myśli tylko o gorzale. Ale tak ważne, że to swój swojego maltretuje, prześladuje i niszczy. Wiadomo TYLKO BIAŁA RASA i nie będzie murzyn mi powietrza zabierał, a spotkałbyś takiego na ulicy to tylko "dzień dobry Panie Mekambe" i byłbyś cicho.
Akurat tusk to jebany zdrajca, sprzedawczyk i oszust. Poza tym jest bez honoru, przychodzi z powrotem a ludzie ciemni, ślepi oddają na niego głosy. Niezrozumiałe dla mnie zupełnie.
Zwykle oddają na niego głos ludzie młodzi którzy 8 lat temu przed rządami pisu mieli po 10 -11 lat. Gówno wtedy wiedzieli co to jest PO i co odpierdalało, bo byli zwykłymi śpikami. Dzisiaj kiedy sporo rzeczy w polityce się ustabilizowało wpada fajny Tusk z fajnymi poglądami i hasłami. Otacza się młodymi ludźmi, kreuje się na światowego człowieka. To przekonuje młodych którzy z kolei utożsamiają PIS ze starymi dziadami i moherowymi babkami. A prawda jest taka że za czasów Tuska Polska była na kolanach. On i jego rząd mieli głęboko w dupie polaków wtedy i teraz też tak będzie.
xD ale ty ( celowo z małej ) masz łeb przesiąknięty zakłamaną propagadną z tvppis A wyniki pisu byłby jeszcze gorsze gdyby kampania byłą uczciwa bo jeszcze nigdy w historii polski telewizja publiczna nei byłą taką tuba propagandową pełną kłamst o szczucia. I nawet to nieudacznikom z pisu co mają ogormny kompleks na punckie Tuska nie pomogło
Wyliż rudemu dupę. PiS źle rządzi ,ale dzisiejsza młodzież chowana na 500 plus nie pamiętająca tuska(celowo z małej) będzie za 2 lata z usiemcchem na ustach zapierdalala u Niemca na szparagach. Rozumiem PiS zły to jest konfa, ale reszta to ... Umysłowe zera dla umysłowych zer.
Ty udajesz że jesteś taki zjebany czy to na serio? To idąc twoim tokiem myślenia, gdy wygra prawica to będziemy mieć to samo co w USA.
Stożkowaty pusty łbie!!! Nie wiem czy się orientujesz ale to za zimnego Lecha do Polski zjechało 35k Gruzinów i innego tałatajstwa, kupa wiz gonionych z straganów w Afryce Azji za rządów pisiorów. A ty pierdolisz coś o KO lewakach i katoczereśniakach z 3drogi. W dupie byłeś gówno widziałeś. Tyle w temacie
Zwykle oddają na niego głos ludzie młodzi którzy 8 lat temu przed rządami pisu mieli po 10 -11 lat. Gówno wtedy wiedzieli co to jest PO i co odpierdalało, bo byli zwykłymi śpikami. Dzisiaj kiedy sporo rzeczy w polityce się ustabilizowało wpada fajny Tusk z fajnymi poglądami i hasłami. Otacza się młodymi ludźmi, kreuje się na światowego człowieka. To przekonuje młodych którzy z kolei utożsamiają PIS ze starymi dziadami i moherowymi babkami. A prawda jest taka że za czasów Tuska Polska była na kolanach. On i jego rząd mieli głęboko w dupie polaków wtedy i teraz też tak będzie.
Tak sobie wkręcaj, ale to nieprawda. KO ma wysokie poparcie również wśród starszych, dopiero u wyborców po 60-tce widać dużą przewagę PiS. A wśród najmłodszych wysoko stoją też Lewica i Konfederacja, PiS dopiero za nimi. Poszukaj sobie analiz sondaży exit poll, nawet TVP to potwierdza.
...będzie za 2 lata z usiemcchem na ustach zapierdalala u Niemca na szparagach.
A jeśli nie, to co? Odszczekasz i przeprosisz Pana Tuska?
odezwało się pisowskie ścierwo bez mózgu
Wypierdalac z ta polityka, bo skończysz ukamienowany, z opona na głowie, jak dżentelmeni w Afryce.
Jeśli nie pojmujesz (tłumaczę: 'ogarniasz'), że sytuacja z filmiku jak najbardziej ma związek z polityką, to 'tłuczek do mięsa' jest niedopowiedzeniem jeśli chodzi o twoje zdolności kognitywne i wiedzę o realnym świecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów