Szanowni wyborcy KO, PSL, Lewicy i innych lewackich skurwiałych tworów. Będziecie to kurwa mieli w Polsce, wy jebane tłuczki do mięsa
xD ale ty ( celowo z małej ) masz łeb przesiąknięty zakłamaną propagadną z tvppis A wyniki pisu byłby jeszcze gorsze gdyby kampania byłą uczciwa bo jeszcze nigdy w historii polski telewizja publiczna nei byłą taką tuba propagandową pełną kłamst o szczucia. I nawet to nieudacznikom z pisu co mają ogormny kompleks na punckie Tuska nie pomogło
xD ale ty ( celowo z małej ) masz łeb przesiąknięty zakłamaną propagadną z tvppis A wyniki pisu byłby jeszcze gorsze gdyby kampania byłą uczciwa bo jeszcze nigdy w historii polski telewizja publiczna nei byłą taką tuba propagandową pełną kłamst o szczucia. I nawet to nieudacznikom z pisu co mają ogormny kompleks na punckie Tuska nie pomogło
Akurat tusk to jebany zdrajca, sprzedawczyk i oszust. Poza tym jest bez honoru, przychodzi z powrotem a ludzie ciemni, ślepi oddają na niego głosy. Niezrozumiałe dla mnie zupełnie.
Szanowni wyborcy KO, PSL, Lewicy i innych lewackich skurwiałych tworów. Będziecie to kurwa mieli w Polsce, wy jebane tłuczki do mięsa
Wypierdalac z ta polityka, bo skończysz ukamienowany, z opona na głowie, jak dżentelmeni w Afryce.
pierdolony jebany czarnuch, nienawidze ścierwa
Uczciwie mówiąc to chuja widać. Więc skąd pewność, że czarnuch? Akurat ostatnio nasi rodacy zaczęli się tam bawić w gangsterkę.
Akurat tusk to jebany zdrajca, sprzedawczyk i oszust. Poza tym jest bez honoru, przychodzi z powrotem a ludzie ciemni, ślepi oddają na niego głosy. Niezrozumiałe dla mnie zupełnie.
Ooo, jak boli dupa! Dobrze, niech boli. A jak się tam ma Konfa?
I wiesz co? Ja głosowałem na Tuska i chuj mnie obchodzi co o tym myśli jakiś koniobijca z sadola.
Pierdolenie że PO ściągnie ciapatych jak oni sami nie chcą być w polszy tylko dejcz i dalej na zachod ;d
Pisiaki twierdzą, że u nas lepiej, kraina mlekiem i miodem płynąca. Więc podobno wolą Polskę, a nie jakieśtam przereklamowane Niemcy.
Pierdolenie że PO ściągnie ciapatych jak oni sami nie chcą być w polszy tylko dejcz i dalej na zachod ;d
No ale nie liczysz ile w drodze do niemiec p0lek się przed nimi rozkraczy i je zaciążą, i tu zostaną.
No ale nie liczysz ile w drodze do niemiec p0lek się przed nimi rozkraczy i je zaciążą, i tu zostaną.
Zostały to ich żony na froncie
Ooo, jak boli dupa! Dobrze, niech boli. A jak się tam ma Konfa?
I wiesz co? Ja głosowałem na Tuska i chuj mnie obchodzi co o tym myśli jakiś koniobijca z sadola.
Dupa to Ciebie dopiero zacznie boleć jak Cię murzyn zrucha w metrze, będziesz robiony na dwa baty a tusk się dołączy i będzie klaskał, przy okazji pobierając prowizje od każdego kto Ci kake przemieli lamusie jak już Cię zruchają na śmierć to sprzedadzą twoją chatkę razem z lasem i kotem niemcom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów