📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Z jaką zawziętością go tłukł. Mocne.
Lobo24 napisał/a:
Ja im życzę z całego serca żeby się pogodzili.
ktoś może już nie mieć do tego głowy...
mimi2121 napisał/a:
Wiadomo coś więcej o zajściu bo typ ładnie tam młotkiem operuje.
Po co nas informujesz, że wiadomo coś więcej i jednocześnie nie piszesz nic więcej?
Dobrze się czujesz?
No jaki jebany żul..
Pierdolony ściep. Takie odpady tam na ulicach w tysiącach. By się za to dziadostwo wzięli i przeznaczyli miliardy zamiast kurwa ingerować w konflikty po całym świecie.
Wysłałem do znajomych linka, żeby kurwa przypadkiem nie wspierali bezdomnych, ale jednocześnie nie odwracali się od nich.
Tyłem.
Tyłem.
Chciał go otruć chipsami i colą to się doigrał, szale przeważyła damska kurtka.
DmNQ napisał/a:
Pierdolony ściep. Takie odpady tam na ulicach w tysiącach. By się za to dziadostwo wzięli i przeznaczyli miliardy zamiast kurwa ingerować w konflikty po całym świecie.
A u nas lepiej ? Zapomniałeś już tego starego chuja co w Poznaniu dzieciaka zanożował ? Od tak bo miał jakąś zjebaną wizję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów