📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@hardbot
ten dzieciak to mlody Ozzy Osbourne
polityk nie wytrzymal i wyrzucil prawde z Siebie. U nas tez by musial sie taki znalesc studencina i pojechac Tuskowi na forum w jakims programie na zywo i moze Tusk by tak samo zrobil jak ten polityk
,,Ludzie kurwa ja nie mam nic do gadania w polskiej polityce tu rzadza illuminaci a Ja jestem tylko marionetka prosze wybaczcie mi !''
ten dzieciak to mlody Ozzy Osbourne
polityk nie wytrzymal i wyrzucil prawde z Siebie. U nas tez by musial sie taki znalesc studencina i pojechac Tuskowi na forum w jakims programie na zywo i moze Tusk by tak samo zrobil jak ten polityk
,,Ludzie kurwa ja nie mam nic do gadania w polskiej polityce tu rzadza illuminaci a Ja jestem tylko marionetka prosze wybaczcie mi !''
znawcą rejonów być nie trzeba ale jka koles jest z Dundee to chyba nie jest niemcem tylko szkotem ty ignorancie zafajdany, poza tym jak czarno na białym słychać że koles jest szkotem. Bakkermman
ur. 16 sierpnia 1954 w Dundee.
Matoł z ciebie.
Swoją drogą to już dawno nie słyszałem jak kozackiego polityka.
ur. 16 sierpnia 1954 w Dundee.
Matoł z ciebie.
Swoją drogą to już dawno nie słyszałem jak kozackiego polityka.
Upierdolić gówniarza na najbliższej sesji i nauczy się polityki
Student ma rację. Chavez likwidował (w nie brutalny sposób) opozycję w Wenezueli np. umieszczając swoich ludzi w sądach. Stawiam piwo, że ten brytyjski polityk to członek lewicowej Partii Pracy. Socjalizm to utopia, petrodolary kiedyś się skończą.
"fri" "aboard" "ricz" - nie wiem. Dla mnie to na brytyjski akcent nie wygląda. Chyba, że jego rejon nawiedziła chmura z Czarnobyla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów