📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@up
bo to jest gardłomówca
nie znasz sie
ps. niby brytyjski polityk a akcent ma jak al adin z ,,the dictator''
bo to jest gardłomówca
nie znasz sie
ps. niby brytyjski polityk a akcent ma jak al adin z ,,the dictator''
@up znasz się jak pomidor na koniach. To akcent dosyć często spotykany na wyspach. Jeżeli się wychowało jedynie na amerykańskich filmach to nie potrafi się zrozumieć prawdziwego angielskiego.
Pieprzony Szkot, siedzę 15 minut i zastanawiam się, skąd kurwa u lich u brytyjskiego polityka taki dziwny akcent i szukam w myślach rejonu gdzie ludzie gadają tak dziwnie, myślałem nad jakimś hinduskimi czy pakiństańskimi korzeniami, moze miał matkę jakąś z dziwnego rejonu, moze ktoś kto go wychowywał mu narzucił swój akcent ale chuj, to jebany Szkot! To wszystko tłumaczy!
Kyrie Eleison
ja pierdole co za idiota z tego geja studenta.. to ma być przykładowy poziom intelektualny absolwenta z Oxf.. żenada, żeby nie mieć wyrobionego poglądu na temat jak duże kraje i lobbowane przez nie rodzime korporacje manipulują od lat 50tych polityką w Ameryce południowej..
Nie będę się rozpędzał w opisie bo każdy ogarnięty człek powinien wiedzieć jak się buduję wewnątrz państwową gospodarkę.. zaczynając od tego że w Wenezueli litr benzyny to koszt 15gr !!
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Nie będę się rozpędzał w opisie bo każdy ogarnięty człek powinien wiedzieć jak się buduję wewnątrz państwową gospodarkę.. zaczynając od tego że w Wenezueli litr benzyny to koszt 15gr !!
ta blondyneczka, która siedzi pod oknem ( np. ujęcie w 2:56 ) dobra dupa
bloodwar
to ty chyba Irlandczyka z polnocy nie slyszales. Tak to jest w UK, ze maja wyjebane na czyjes akcenty, bo kazdy ma swoj i szanuja odmiennosc innych i tego samego wymagaja wobex siebie. Tylko przyslowiowemu polaczkowi to moze przeszkadzac.
to ty chyba Irlandczyka z polnocy nie slyszales. Tak to jest w UK, ze maja wyjebane na czyjes akcenty, bo kazdy ma swoj i szanuja odmiennosc innych i tego samego wymagaja wobex siebie. Tylko przyslowiowemu polaczkowi to moze przeszkadzac.
Czy ten gościu czasem nie wydaje się być sobowtórem tego dzieciaka?
Teraz wyobraźcie sobie jakiegoś polskiego polityka która potrafi przedstawić fakty w sposób tak prosty, dosadny i zrozumiały. Sami nieudacznicy...
Samo to, że wstał mnie wkurwiło, a co dopiero jak zaczął pierdolić swoją gejowską kabałę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów