18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Studniówka inna niż wszystkie
wzi_wm • 2013-01-28, 12:23
Jak to na studniówkach zazwyczaj bywa, zabawę prowadzi zespół wokalno instrumentalny. Na tej studniówce też tak było, ale o godzinie 4:30 za sterami usiadł uczeń szkoły żeby zmienić klimat i rozkręcić imprezę na całego.

Zgłoś
DupaDemona 2013-01-28, 17:24
Ja tam nie do końca pamiętam swoją.Wiem, że schlałem się jak świnia, zasypiałem gdzie się dało, wychowawczyni ryja darła, partnerka nawrzeszczała to momentalnie wytrzeźwiałem, ale zabawa skończyła się chwilę później bo próbując "tańczyć" zerwałem mięsień i wio, taksą do domu...
Zgłoś
Maxinho16 2013-01-28, 17:29
nagrywane prowadnica....
Zgłoś
szaklowski 2013-01-28, 17:42
Na mojej studniówce, o godzinie 4.30... kur*a nie pamiętam co było na mojej studniówce o 4.30.
Zgłoś
pi73rmaster 2013-01-28, 17:45
Nie no czasami człowieka bierze ochota, by się najebać i na mózgotrzepa, ale tak ogólnie to nie wiem jak kurwa nie wiem jak tak ogólnie można w kółeczkach tańczyć. Tańczy się z partnerką, a nie
U mnie studniówka przebiegła dość normalnie, ale jakoś specjalnie miło jej nie wspominam. Zarcie takie sobie, a popić też mało kto popił u nas.
Zgłoś
Ryuk 2013-01-28, 18:37 1
A ja zaliczyłem dwie studniówki ;] Z tą samą partnerką. Na jej - nikogo nie znałem, do czasu gdy, wódeczka pod stołem się zaczęła lać zdrowo, lecz każdy z nas fason trzymał, było dobrze. Na swojej - lepszej "imprezy" nie pamiętam ;D Ostatni stół na sali, szybko wódeczka poszła w ruch (klasa alkoholików i jaraczy, niestety zaliczałem się do obu) Poloneza bardziej ochoczo się tańczyło ;D Ehh, miło wspominam. A to co tu widzę, to jakiś chłam. 4:30... alkoholu Wam nikt nie dowoził czy co? ;>

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2013-01-28, 18:42 1
trzeszczy ,skwierczy,szumi jak w smażalni ryb na nadmorskim deptaku

Zgłoś
holek86 2013-01-28, 19:05 1
Już wolałem "kaczuszki" albo "Jesteś szalona" na swojej studniówce niż taki shit.
Zgłoś
blackbird969 2013-01-28, 19:53
na mojej studniówce dogadaliśmy się z ochroniarzami hotelu i chodzili do sklepu nam przynosić wódke i whisky
Zgłoś
Swka 2013-01-28, 20:29
Amator grający z Kontrolera z włączonym SYNC który gówno robi tak naprawde i uważa się za Dj zapewne

W sumie to chu z tym na imprezie takiej bo każdego to nie obchodzi byle żeby grało przyzwoicie, ale kiedy planuje coś grubszego w przyszłości to na samym starcie ma już mete
Zgłoś
blackwheel 2013-01-28, 21:00
A u mnie na studniówce był zespół i Dj na zmiane pili i grali potem to razem pili grali naraz
Zgłoś
Olivi.A 2013-01-28, 21:01
Taka sobie muzyka rąbanka. Gdzie ta studniówka była, w jakim mieście?
Zgłoś
sombrero 2013-01-28, 22:20
ogolnie rzecz biorac chujowizna, muzyka tez spierdolona, jak kolega wyzej tez uwazam, ze na takiej imprezie lepszy jest zepol niz takie chujostwo

pomijam juz fakt, ze 4:30, a tyle osob jeszcze stoi, na mojej dobrych kilka lat temu o 3 wszyscy juz najebani byli lacznie z nauczycielami
Zgłoś
Sombrero360 2013-01-28, 22:22
Dick napisał/a:

To chyba standard, że najpierw jest "ceremonialnie" i muzyka disco do tańczenia itp, a od ok godz 12 jest totalna zmiana klimatu imprezy! Jak myślisz, że u kogoś zespół grał do rana, nie było alkoholu, nie było ruchania itp itd to się chyba grubo mylisz.

Miałem studniówkę w 2010. Nie było DJ'a (w sumie szkoda) ani słoneczka Dziękuję za uwagę. Oddaję głos do studia w Warszawie...
Zgłoś
grzyb_33 2013-01-28, 22:53
steku napisał/a:

Na mojej studniówce to o 3:00 prawie każdy już najebany był...

Rozumiem zabawe z alko ale moja studniówka była bardzo podobna ponieważ 2 ziomeczków grało w klubie i zarabiali sobie już kwit i zrobili podobny rozpierdol i tylko dlatego mogliśmy ładować ile sie dało bo wszystko wytańczyliśmy z siebie
Zgłoś
gucio926 2013-01-28, 22:56 2
Pewnie zawodówka, bo tam takiego czegoś się słucha. Muzyką tego nazwać nie można...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów