18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Studniówka inna niż wszystkie
wzi_wm • 2013-01-28, 12:23
Jak to na studniówkach zazwyczaj bywa, zabawę prowadzi zespół wokalno instrumentalny. Na tej studniówce też tak było, ale o godzinie 4:30 za sterami usiadł uczeń szkoły żeby zmienić klimat i rozkręcić imprezę na całego.

Zgłoś
Black Snake 2013-01-28, 23:28 1
Chujowa studniówka... Na tej na której ja byłem była 'normalna' muzyka i szło zajebiście z dziewczynami tańczyć, a nie podskakiwać i telepać się jak jakiś jebany epileptyk.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
pazuzu123 2013-01-29, 9:10
"Studniówka inna niż wszystkie" ????????? !!!!!!!!!! Chyba powinno być - Studniówka taka jak zwykle
Zgłoś
Krak 2013-01-29, 10:15
Same dyskomuły?
Zgłoś
Olivi.A 2013-01-29, 10:31
gdzie to było?
Zgłoś
Jason-X 2013-01-29, 13:17
ja na swojej studniówce to ruchałem laskę w żuku pożarniczym a potem napierdalaliśmy się z chłopami z innej wsi i też było fajnie
Zgłoś
marna 2013-01-29, 14:12 1
gucio926 napisał/a:

Pewnie zawodówka, bo tam takiego czegoś się słucha. Muzyką tego nazwać nie można...

w zawodówce studniówka?

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Moby_Dick 2013-01-29, 19:40
@up, bo to pewnie była Wyższa szkoła zawodowa - lekcje mieli na drugim piętrze. To już wyższy poziom nauczania, to i studniówki pewnie są

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
soonevil 2013-01-30, 19:23
niech sie bawia pozniej juz tylko bezrobocie tam tez jest swietna zabawa
Zgłoś
kurwix 2013-01-31, 12:23
jezier napisał/a:

"A po studniówce jedliśmy kremówki" słowa wielkiego JP2 GMD

Chyba po maturze gimbusie!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów