Jak to na studniówkach zazwyczaj bywa, zabawę prowadzi zespół wokalno instrumentalny. Na tej studniówce też tak było, ale o godzinie 4:30 za sterami usiadł uczeń szkoły żeby zmienić klimat i rozkręcić imprezę na całego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na mojej studniówce to o 3:00 prawie każdy już najebany był...
"Studniówka inna niż wszystkie"
Sorki ale nie kumam co w tym innego od wszystkich?! Myślałeś że na innych do 6 rano tańczą poloneza? To chyba standard, że najpierw jest "ceremonialnie" i muzyka disco do tańczenia itp, a od ok godz 12 jest totalna zmiana klimatu imprezy! Jak myślisz, że u kogoś zespół grał do rana, nie było alkoholu, nie było ruchania itp itd to się chyba grubo mylisz.
Sorki ale nie kumam co w tym innego od wszystkich?! Myślałeś że na innych do 6 rano tańczą poloneza? To chyba standard, że najpierw jest "ceremonialnie" i muzyka disco do tańczenia itp, a od ok godz 12 jest totalna zmiana klimatu imprezy! Jak myślisz, że u kogoś zespół grał do rana, nie było alkoholu, nie było ruchania itp itd to się chyba grubo mylisz.
ale z wiekiem w profilu to widać kłamiesz, teraz to jest syf, ale kiedyś studniówka to była normalna zabawa, a nie gimboparty z litrami wódy i ruchaniem w słoneczku...
Kiedyś było więcej tzw klasy i szyku. Ale od ok 12 była zmiana klimatu, alko też było - tylko nikt nie pił tak żeby się w godzinę najebać! itp itd. Czasy inne, inna muzyka, inna mentalność. Się nie zdziwię jak jeszcze roczek i ze studniówki zrobią dubstep od samego początku.
Kiedyś było więcej tzw klasy i szyku. Ale od ok 12 była zmiana klimatu, alko też było - tylko nikt nie pił tak żeby się w godzinę najebać! itp itd. Czasy inne, inna muzyka, inna mentalność. Się nie zdziwię jak jeszcze roczek i ze studniówki zrobią dubstep od samego początku.
Nie rozumiem gdzie wy żyjecie i kiedy mieliście studniówki. U mnie przebiegło wszystko ok'a, nie było żadnego skrillexa ani chamskiego disco. Wszystko pięknie i ładnie a wódy nie było aż tak wcale dużo Chociaż mieliśmy miłą niespodziankę od Redbulla, ponieważ pod każdym stołem stały 3 butelki świetnej czystej
Przykro mi koleś, to wcale nie jest jakaś wyjątkowa studniówka... Może u ciebie we wsi zawsze jakaś kapele żympoli, ale u mnie była porządna impreza z dobrym DJem (miałem studniówkę w hotelu Mariott, czekam na hejty).
Sorry ale ja taką studniówkę nie kupuję... i na pewno bym nie uczestniczył w tym "widowisku" a tak nawiasem ciekawe co robili w tym czasie nauczyciele ;]
A u mnie na studniówce nie było ruchania ;( Chyba, że jak zwykle o niczym nie wiem ;(
ja też byłem ostatnio na 100 dniówce w Mariocie, a oprócz tego na swojej 5 lat temu, na siostry 4 lata temu i dwa tygodnie temu na jeszcze kolejnej i niczym się nie różniły od tego co pokazałeś, nawet bym powiedział że była lepsza muzyka niż ta techniawka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów