📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem ich min za 20 lat jak zobaczą pamiątkę ze studniówki
@Kashero007 w zawodówce zawodu?! Proszę Cię... znasz ludzi uczących się w zawodówce? Jak nie to bądź oszczędny w komentarzach...
Za Legię zawsze piwko!
jaka ta Rosja jest inspirująca dla tempawych polaczków w dresikach
Lepiej niech tak sie bawia niz jakby jebane pedaly mialy sie bawic w dom lalkami albo sie przebrac w sukienki kolezanek , uwazacie ich za bydlo i dresow a zaden z was niewypowiedzial by im slowa w twarz , gowna w internecie
Niektórzy z was chyba mają naprawde smutne życie, tylko potraficie pluć jadem na necie. Chłopaki wyszli, potańczyli sobie, nikomu krzywda się nie stała a wielcy inteligentni już hejtują jak leci...
WronerSS haha!
Z jednej strony "nikt Wam nie będzie mówił jak macie żyć" a z drugiej zakładacie maski. Po co? Żeby nikt Was nie rozpoznał? Żeby nikt się z Was nie śmiał? Wstydzicie się żyć po swojemu?
Siedzą zamulone kurwy przed komputerem i mają wąty o nic. Nie u miecie się bawić to już wasz interes. Najlepiej to zabrońcie wszystkiego... pierdolona hipokryzja. A oni mają wyjebane i sobie żyją na luzie.
A myślałem, że 'electro-house' i pompki są wiksą tej dekady, a tu nadchodzi "Hardbass"... na jak niskim poziomie intelektualnym, trzeba być - by się takim czymś jarać
@Duentar Chodzę ostatni rok do klasy teleinformatycznej, stan klasy zmienił się przez naturalną selekcję i zostali naprawdę porządki faceci. Większość z nas maiła styczność z prawdziwą pracą w zawodzie, a chyba każdy z jakąkolwiek pracą. Nikt nie każe nam się uczyć do matury, a na 22 osoby tylko 5 nie zdało z polaka, czy tam matmy- podchodzą wszyscy. Wiem, że istnieje wiele mitów i prawd, ale tak na serio to szkołę tworzą ludzie, a nie cyferki w dzienniku i wykresiki OKE. Cieszę się, że 1 września przepisałem się z pseudo elitarnego liceum do technikum i jebie te 38 przedmiotów przez 4 lata.
Aha i na CKP nie raz pierdolnął któregoś prąd i wszyscy żyją.
Filmik szczerze mówiąc mi się nie podoba, takie rzeczy robią się pod publikę(nauczycieli, rodziców i partnerów) i raczej nie chciałbym się utożsamiać z golfem i kominiarką na ryju ;D
Aha i na CKP nie raz pierdolnął któregoś prąd i wszyscy żyją.
Filmik szczerze mówiąc mi się nie podoba, takie rzeczy robią się pod publikę(nauczycieli, rodziców i partnerów) i raczej nie chciałbym się utożsamiać z golfem i kominiarką na ryju ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów