📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@Rufuzz
Nie mam zielonego pojęcia, trafiłem na to szukając jednego kawałka
Nie mam zielonego pojęcia, trafiłem na to szukając jednego kawałka
Zero nagłośnienia!!!
ja pierdolę jakie durnie!
Widziałem sporo takich akcji ale nikt nie skakał na sucho.
ja pierdolę jakie durnie!
Widziałem sporo takich akcji ale nikt nie skakał na sucho.
widac chlopaki z technikum albo i gorzej- zawodówka
Wschodnia polska nigdy mnie nie przestanie zadziwiac Wy tam naprawde nie macie kurwa co robic? praca, dom, rodzina, postawic krzyzyk w posredniaku, puszek poszukac czy cos kolwiek innego, czym warto bylo by sie zajac, a nie jebac patyki w kark od rana do wieczora i glupoty wymyslac? Ja pierdole, roboty poszukajcie!
no bardzo ładnie i kulturalnie się bawią. W czym jest problem?
A co, że z zawodówki to gorszy ? Chłopak wyuczy się zawodu i będzie widział jak w domu gniazdko naprawić albo terakotę położyć. Wszystko zależy od człowieka. Są gorsi debile w LO do tego bezrobotni bo sierotki sobie poradzić nie mogą. Dwie lewe ręce kurwa..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów