18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Kine 2014-01-14, 23:17
uthero napisał/a:

Lepiej niech tak sie bawia niz jakby jebane pedaly mialy sie bawic w dom lalkami albo sie przebrac w sukienki kolezanek , uwazacie ich za bydlo i dresow a zaden z was niewypowiedzial by im slowa w twarz , gowna w internecie

Cytat:

Siedzą zamulone kurwy przed komputerem i mają wąty o nic. Nie u miecie się bawić to już wasz interes. Najlepiej to zabrońcie wszystkiego... pierdolona hipokryzja. A oni mają wyjebane i sobie żyją na luzie.

Oho, czyżbyśmy mieli tu elyte z tych jakże zacnych ( ) szkół zawodowych?
Zgłoś
Rodiego 2014-01-14, 23:39
petru23 napisał/a:

@up

ludzie? ja tam widzę bydło w dresach i kominiarkach...

Czemu obrażasz własną matkę? ;/
Zgłoś
RuBu 2014-01-15, 0:07
O ja sami Kucharze...
Zgłoś
adagioo 2014-01-15, 0:25
Inspiracja ze wschodu ?
Zgłoś
Profesor12 2014-01-15, 0:54
Wyszków przeprasza...
Zgłoś
pelepele 2014-01-15, 1:08
Profesor12 napisał/a:

Wyszków przeprasza...

Za Ciebie. Wiemy, przyjmujemy przeprosiny.
Zgłoś
harinezumi 2014-01-15, 1:51 2
Odkładam "muzykę" ad acta, ale qrwa ludzie o xuj wam chodzi?
Siedzą przed kompem - źle,
robią jakąś tam grzanę bez krzywdy - źle,
kopią pedała - źle,
podpalają tęczę - źle,
wkręcają policję - źle.
To co te dzieci mają qrwa robić się pytam???
Zgłoś
Lopez 2014-01-15, 3:28
Śmieszą mnie tacy ludzie, czy oni nie wiedzą że społeczeństwo gardzi i drwi z ludzi takiego pokroju? IQ paczki gwoździ, dresik, chamski "HARDBASS" i zapierdalają do Wyszkowskiego "Mozi", do największej chamówy z kurewkami.
Najgorsze jest to, że to oni uważają się za normalnych, jebana patologia.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-15, 10:13
damian955 napisał/a:

Siedzą zamulone kurwy przed komputerem i mają wąty o nic. Nie u miecie się bawić to już wasz interes. Najlepiej to zabrońcie wszystkiego... pierdolona hipokryzja. A oni mają wyjebane i sobie żyją na luzie.

Żyją na luzie z kominiarkami na pustej łepetynie, bo wstydzą się tego co robią. Pogratulować.
Zgłoś
krzak1945JP 2014-01-15, 11:05
petru23 bydlo to twoja stara i stary parowo

ŚLĄSK 0P0LSKI ZAWSZE P0LSKI !!!
Zgłoś
garnekux 2014-01-15, 12:11
Zgłoś
martinas1324 2014-01-15, 12:31 2
A ja tam widzę ludzi, którzy potrafią się zorganizować i dobrze bawić. Nic szczególnie złego nie robią, nikomu krzywdy nie robią a wy na nich psy wieszacie. Jeżeli będzie trzeba wyjść na ulice, przeciwstawić się rządowi to oni to zrobią. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Zgłoś
Lopez 2014-01-15, 20:25
krzak1945JP napisał/a:

petru23 bydlo to twoja stara i stary parowo

O, i mamy idealny przykład kretyna.
Zgłoś
mareczekzip 2014-01-15, 21:44
Fajne czasy były, studniówka, wstępy, dekoracje sali...Wódka w butelkach po Sprite i balet do rana... Aż mnie nostalgia naszła. Ech spierdalam spać, jutro znów do tyrki. MZKS Bug !
Zgłoś
kajtula 2014-01-16, 1:56
@petru23

Co ty człowieku pierdolisz? Chłopaki fajnie się bawią, nic nikomu przy tym nie robiąc. Ale oczywiście jebany stereotyp wykreowany przez media kibic=chuligan/debil. Jebnij się kurwa w cymbał i oderwij od TV czy internetu. Pójdź na mecz i zobaczysz co to znaczy być kibicem. To, że ubrani są w dresy i kominarki chuj znaczy, kolejny jebany stereotyp. Nie mówię tu oczywiście o pajacach co wyrywają drzewka na marszu niepodległości.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów