Ps. Są już memy, wlepki, bilbordy z Lichocką....
Znaczna część pisowców otworzyła oczy i zrozumiała czym jest PiS.
Mieli do wyboru dać 2 mld na ratowanie chorych ludzi. Wybrali dać na reżymowe gadzinówki, żeby sączyły jad i pomogły zostać u władzy.
Ja na ich miejscu dał bym na chorych i w gadzinówkach głosił wielki sukces "myśmy dali winyj niż peło kture wam tylko zabierało. Bo my dobry bwana". Wybrali źle i teraz przez najbliższy miesiąc każdy będzie oglądał wszędzie lichocką drapiącą się po oczku.
Jednym głosowaniem Duda stracił setki tysięcy głosów
Znaczna część pisowców otworzyła oczy i zrozumiała czym jest PiS.
Mieli do wyboru dać 2 mld na ratowanie chorych ludzi. Wybrali dać na reżymowe gadzinówki, żeby sączyły jad i pomogły zostać u władzy.
Ja na ich miejscu dał bym na chorych i w gadzinówkach głosił wielki sukces "myśmy dali winyj niż peło kture wam tylko zabierało. Bo my dobry bwana". Wybrali źle i teraz przez najbliższy miesiąc każdy będzie oglądał wszędzie lichocką drapiącą się po oczku.
Jednym głosowaniem Duda stracił setki tysięcy głosów
Nie bądź naiwny, z ciekawości sprawdziłem wiadomości TVP na ich stronie.
Mówią tylko o zwiększeniu budżetu na zdrowie i onkologie, bez kontekstu, bez porównania i ani słowa o Lichockiej, choć przyznam się że nie obejrzałem całych wiadomości bo się bałem że dostane raka mózgu.
Mieli do wyboru dać 2 mld na ratowanie chorych ludzi(...)
Najbardziej oburzona jest Sawicka.
Nie bądź naiwny, z ciekawości sprawdziłem wiadomości TVP na ich stronie.
Mówią tylko o zwiększeniu budżetu na zdrowie i onkologie, bez kontekstu, bez porównania i ani słowa o Lichockiej, choć przyznam się że nie obejrzałem całych wiadomości bo się bałem że dostane raka mózgu.
Za to ja się o tej całej lichockiej dowiedziałem z tvp info. Napierdalali tam o niej i jebali ją równo. Aż byłem w szoku, że tvp tak jedzie po niej.
I tu się z lisem zgadzam. A ten cały Stuhr niech wypierdala z Polski. Złamałas jeden.Za to ja się o tej całej lichockiej dowiedziałem z tvp info. Napierdalali tam o niej i jebali ją równo. Aż byłem w szoku, że tvp tak jedzie po niej.
Za to ja się o tej całej lichockiej dowiedziałem z tvp info. Napierdalali tam o niej i jebali ją równo. Aż byłem w szoku, że tvp tak jedzie po niej.
bo się odciąć chcą od niej, lud oburzony, a wybory zbliżają się coraz bardziej, wyleci z PiS przed końcem lutego. Kaczyński coś tam obieca i ludzie zapomną...
Ładnie go przycisneło ze musi sie lansować na jakiejśc PiSdzie. W sumie dziwie sie że tym dziwkom powszechnie znanym artystamie tak smierdza obecne pieniądze, dziwka nie powinna grymasic.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów