📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja tam nie miałem zamiaru wzbudzać bezsensownej walki fanów różnych marek . Bez wątpienia audi jak i subaru i jeszcze kilka marek ma znakomite napędy. Tyle w tym temacie.
Przy filmiku z Audi tylu było ekspertów, którzy udowadniali, jak to jest niemożliwe, że audi tak pojechało. Teraz tylko czekać na ekspertów od Subaru i ich wspaniałe teorie...
spoko spoko turbina possa trochę śniegu przymarznie pierdolnie coś w silniku i będzie tekst typowego polaczka eee nie wiedziałem...
iwra, Jeździłem parę razy subaryną kumpla, która jeszcze jest podciągnięta na jakieś 460KM. Powiem krótko, spociłem się się za kierownicą a ręce mnie 2 dni od kręcenia kierowajką bolały. To co pokazał ten ktoś na filmiku zakrawa kurwa na żart...
Wdr, tam jest tak dolot skonstruowany, że musiała by chyba maską po ziemi, do góry nogami zapierdalac żeby coś niepotrzebnego zassała.
No chyba że w obronie własnej
Wdr, tam jest tak dolot skonstruowany, że musiała by chyba maską po ziemi, do góry nogami zapierdalac żeby coś niepotrzebnego zassała.
No chyba że w obronie własnej
Wiejsko Polscy Hamerykanie ?
No blow off = no blow job. Pamiętajcie
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
@anper: a nie czasem zawór UPUSTOWY ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów