📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
P@N K@C napisał/a:
za ten numer powinna dostać tak po gębie, żeby się jej odechciało palić do końca życia.
W Moskiewskim metrze by dostała
Qrwa mać pierdolony odruch pojeba - odgrodź ofiarę ataku od sprawcy bo jeszcze coś się stanie. Dajcie się ludziom wyżyć, mają do tego pełne prawo będąc zaczepionym (odpalając fajkę złamała podstawowe zasady kultury wobec osób w pociągu, dalej oblała go sokiem to już byłą kurwa przesada). A ten w czapce jak debil tyłem do niej i broni;. No kurwa pedał jebany.
Jak mieszkałem w Londynie byłem świadkiem czegoś takiego, z tym że osoba która zwróciła uwagę palącemu akurat w autobusie wyjeła papierosa z ust i zgasiła go na bluzie delikwenta. Może sytuacja skończyła się bez takiego czegoś bo gaszący fajke miał jakieś 2 metry wzrostu i 120 kg wagi a murzynek to małoletni kmiot udający gangstera
To Azja więc powinien wyjąć jej peta z gęby i zesrać się do ryja...
Dostała w ryja za e-papierosa, który jest bezwonny i można go używać wszędzie.
Widać w Polsce tacy sami debile, jak w Chinach.
jeśli to jest e-papieros to mogła palić w miejscach publicznych. W kościele też To para wodna z nikotyną która zaspokaja głód nikotynowy. No ale jeśli normalny papieros to powinna wpierdol dostać
Koło napisał/a:
Dostała w ryja za e-papierosa, który jest bezwonny i można go używać wszędzie.
Od kiedy e-papierosa się zapalniczką odpala ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów