📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Lobo24 napisał/a:
Głupie kurwy. Żeby wszystkie jego wnuki były czarne.
Tego łosia? Raczej są..
Po jakiego chuja zastrzelił tego łosia? Głodny jest kutas złamany, czy musi się odziać na zimę w skóry?
Kompleks mikrosiusiaka.
Typowa niepełnosprawność u myśliwych, ale także u tych co trzymają większe od siebie agresywne psy typu pitbulle, gady w terrariach i popisują się sportowymi furami na ulicach.
Ale tu cipeuszy. Łosia czasem się odstrzeliwuje by nie było ich zbyt dużo bo wtedy częściej lądują na maskach samochodów i wraz ze swoim żywotem zabierają i ludzkie.
Ekologiczne mięso, tak powinno być. Jak już ktoś się decyduje na jedzenie mięsa, najzdrowiej jest polować niżeli kupować g. z ferm. 0 przemocy.
Nie oszukujmy się, jak ktoś nie potrafi porządnie przycelować, a do tego niemal zwału dostaje z powodu zwierzęcia, powinien się poważnie zastanowić czy na pewno chce być myśliwym.
Moim skromnym zdaniem nie ma szans na zlikwidowanie myślistwa tak w ogóle. Ma to swoje tradycje, zwolenników, cały przemysł. Ale powinno się to jakoś uregulować by oddawało prawdziwy tego sens i ducha, czyli zakazać używania broni prochowej czy jak to tam się nazywa.
Chcesz być myśliwym, takim prawdziwym Myśliwym? to masz do dyspozycji noże , łuki, kusze, proce i ewentualnie broń wyprodukowaną w technologii XIX wieku!
Pokaż że masz jaja, że idziesz do lasu zapolować i tak z ogromna przewagą technologiczną i przede wszystkim intelektualną nad dzikim zwierzęciem, Wtedy szanse są choć odrobinę wyrównane.
Ale se popierdoliłem utopijnie, ulżyło mi trochę
Chcesz być myśliwym, takim prawdziwym Myśliwym? to masz do dyspozycji noże , łuki, kusze, proce i ewentualnie broń wyprodukowaną w technologii XIX wieku!
Pokaż że masz jaja, że idziesz do lasu zapolować i tak z ogromna przewagą technologiczną i przede wszystkim intelektualną nad dzikim zwierzęciem, Wtedy szanse są choć odrobinę wyrównane.
Ale se popierdoliłem utopijnie, ulżyło mi trochę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów