📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co za bzdury. wchodzi do kogoś do domu i sprząta na stole bo mili goście idą, chciał oddać płyty kaczyńskiemu. kurwa kto w to uwierzy.
"Macierewicz boleśnie go opluł", dobra beka hehehe
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Co to za afera z Durczokiem bo nie jestem w temacie? Chodzi o upierdolony stół?
"Macierewicz leżał na ziemi odurzony jakimiś narkotykami a Kaczyński chciał wyskoczyć z okna" -NO JEBŁEM RYJEM O ZIEMIĘ
Autorze, jakbyś był kobietą to bym cię zgwałcił z radości.
Autorze, jakbyś był kobietą to bym cię zgwałcił z radości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów