Jakie święto najcześciej było obchodzone w łagrze rosyjskim ?? Wielki Post Wesołego jajka sadyści
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jezus umarł także za takich jak wy i tak was kocha...
Życzę wam wszystkim abyście zmartwychwstali do Życia i Prawdy...
Alleluja !!!
Życzę wam wszystkim abyście zmartwychwstali do Życia i Prawdy...
Alleluja !!!
Jebać święta
@ferro.
Są tysiące tradycji które upadły z biegiem czasu bo były bezsensowne.
Wystarczy spojrzeć nawet na jakieś ludy afrykańskie jakie zajebiste mają tradycje. Ci to już naprawdę przewyższają nas pomysłowością.
Skąd wiesz, że wielkanoc nie jest kolejną głupią tradycją, która teraz nam się wydaje fajną i za kilkaset lat upadnie i ludzie będą sobie myśleć "kurwa, ale to byli debile, malowali jajka i udawali, że zając je im przynosi. Układali koszyczek z żarciem a potem polewali wodą, no zajebiście".
No i nie, tradycja nie jest jedną z istot człowieczeństwa. Tradycja jest wynikiem bezsensownego myślenia która opóźnia rozwój społeczeństwa. Myślimy jak debile "oni tak robili to my też tak musimy".
Są tysiące tradycji które upadły z biegiem czasu bo były bezsensowne.
Wystarczy spojrzeć nawet na jakieś ludy afrykańskie jakie zajebiste mają tradycje. Ci to już naprawdę przewyższają nas pomysłowością.
Skąd wiesz, że wielkanoc nie jest kolejną głupią tradycją, która teraz nam się wydaje fajną i za kilkaset lat upadnie i ludzie będą sobie myśleć "kurwa, ale to byli debile, malowali jajka i udawali, że zając je im przynosi. Układali koszyczek z żarciem a potem polewali wodą, no zajebiście".
No i nie, tradycja nie jest jedną z istot człowieczeństwa. Tradycja jest wynikiem bezsensownego myślenia która opóźnia rozwój społeczeństwa. Myślimy jak debile "oni tak robili to my też tak musimy".
Gdyby nie tradycja i "robienie tego co oni" to prawdopodobnie nie wiedziałbyś co to dobra impreza i nie robiłoby Ci różnicy czy uprawiasz seks z kobietą czy facetem...
@ Saia, tradycja łączy ludzi podobnie jak religia. Jest elementem kultury i można powiedzieć, że na swój sposób pięknym. Szkoda tylko, że wiele zwyczajów kontynuujemy zapominając o pochodzeniu i przesłaniu,a jedynie dlatego, że tak inni robią to ja nie będę się wyróżniać.
@W no i właśnie o to chodzi. Do tego komercyjne aspekty świąt
Ludzie robią z tego szopkę. Dlatego jeśli jak już się znajdzie fajną tradycję, to zazwyczaj jest zabijana przez to.
Ludzie robią z tego szopkę. Dlatego jeśli jak już się znajdzie fajną tradycję, to zazwyczaj jest zabijana przez to.
widać że dość krótko myślałeś nad tym żarcikiem - wielki post to nie święto yyyyyy...
no ale, wzajemnie :]
no ale, wzajemnie :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów