"W imię nauki będziemy walić młotem w cukier". Lepiej bym tego nie ujął
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kolega z prasą od zgniatania telewizorów kilkanaście postów dalej już zbiera materiał na doświadczenia
jeszcze bedzie cie straszyl sadem tak jak to bylo w przypadku tube raiders
Taką bombonierę dla teściowej zmarnować
Do sklepu wbiega facet i pyta sprzedawcy:
- Jest cukier w kostkach?
- Nie ma! - Odpowiada sprzedawca
- A jakaś inna, tania bombonierka dla teściowej?
Do sklepu wbiega facet i pyta sprzedawcy:
- Jest cukier w kostkach?
- Nie ma! - Odpowiada sprzedawca
- A jakaś inna, tania bombonierka dla teściowej?
Ale że nikt nie napisał, że to typowy eksperyment rodem z gimbazy i że każdy o tym wie? Sadole, co jest z wami?
Czy mi sie wydaje, czy w 2:40 kostki cukru "zapalaja" sie przed uderzeniem mlotka?
KubSsSoN napisał/a:
Czy mi sie wydaje, czy w 2:40 kostki cukru "zapalaja" sie przed uderzeniem mlotka?
wada kamery
Ciekawe zjawisko, mi się wydawało, że chodzi o wyładowania elektryczne powstałe poprzez ocieranie się kryształów o siebie podczas uderzenia (elektrostatyka?).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów