Coś mu uciekło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Coś mu uciekło
Pierwsze piwo, pierwszy komentarz, osiągnąłem już wszystko w życiu mogę spokojnie zdychać
dexter0007 napisał/a:
Pierwsze piwo, pierwszy komentarz, osiągnąłem już wszystko w życiu mogę spokojnie zdychać
To czekamy, postaraj się bo chcemy Cie na Hardzie zobaczyć
(a tak w ogóle to kłamczuch jesteś )
Czemu? Przecież napisałem to jako pierwszy... Ktoś tu czytać ze zrozumieniem nie potrafi.
dexter0007 napisał/a:
Czemu? Przecież napisałem to jako pierwszy... Ktoś tu czytać ze zrozumieniem nie potrafi.
W sumie, można zrozumieć to dwu znacznie
Niby tak, ale w tym drugim przypadku napisałbym że właśnie "straciłem dziewictwo"
Coś mu uciekło
Przeczytałem coś mu ucieło, jestem rozczarowany.
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Przeczytałem coś mu ucieło, jestem rozczarowany.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów