Fanatyczni katolibowe rzucili by się na nas i rozszarpali gołymi rękami... a w niedzielę giąć kark przed bozią, ciasteczko w nagrodę i ament. Miłość do bliźniego i takie tam.
Dlatego bezpieczniej pierdolić te antykatolickie wywody w internecie, co? Pizdunie z was.@up Nie rżnij szlachetnego. Jakbyśmy na żywo na oczach katolibów urazili "uczócia religijne" to byście nam fest wjebali i nawlekli na pal
Fanatyczni katolibowe rzucili by się na nas i rozszarpali gołymi rękami... a w niedzielę giąć kark przed bozią, ciasteczko w nagrodę i ament. Miłość do bliźniego i takie tam.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Dlatego bezpieczniej pierdolić te antykatolickie wywody w internecie, co? Pizdunie z was.
Ja takie wywody prowadzę wszędzie.
Nigdy nie wyprałem się swoich poglądów. Nie miałem problemu aby powiedzieć co myślę o religii świetojebliwej rodzinie żony ani każdej innej osobie, która próbuje mi zaszczepić swoje halucynacje.
Mam wyjebane na to, że traktują mnie jako antychrysta i regularnie obrabiają mi dupę.
Wyjebałem z sali szpitalnej księdza, który odprawiał czary mary i mamrotał magiczne zaklęcia nad moim umierającym dziadkiem, który również był ateistą i prosił aby ksiądz nie przeszkadzał mu w umieraniu.
Moje dziecko jest nieochrzczone, i nigdy nie będzie. Chyba, że samo zachce ale zadbam aby odebrało staranne wykształcenie na temat religijnych halucynacji więc będzie mieć polew z religii tak jak ja.
Moja żona jest ateistką.
Także mój ateizm nie kończy się na pokrzykiwaniu w internecie. Jestem praktykującym ateistą i żaden z katolibów nie będzie mi zabierał przestrzeni do życia swoją mitologią.
Dużo bezpieczniej - z fanatykami trzeba uważać - bo chuj wie co takiemu wpadnie do łba - a psychologia tłumu jest taka że się bierze IQ największego kretyna i dzieli przez liczbę uczestników.
Jak dzielisz zero to wynik zawsze wynosi zero.
A co z tobą? Powiedziałbyś jakiemuś muzułmaninowi w twarz to, co sądzisz o jego religii? No właśnie - zesrałbyś się, a nie powiedział "nie pizdunio"
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw@Abraxus tak właściwie to jesteś fanatykiem ateistycznym, fundamentalną wersją taliba bez boga. Między Tobą, a moherem nie ma w zasadzie żadnej znaczącej różnicy. Bo skoro bóg nic nie znaczy ;P
Ponieważ to samo można powiedzieć o mnie...to odpowiem.
Czyli analogicznie, lekarz w zakładzie psychiatrycznym jest fanatykiem normalności? Jakiś sens to ma - wszak przebywają wśród wariatów, tracisz część normalności. Takie - z kim przystajesz takim się stajesz.
Zatem skoro ja ciągle mam do czynienia z ludźmi, których można określić jako fanatycznych (typu cejrowski, terlik itp)...to chyba zupełnie naturalne jest to, że nabieram część ich odruchów