Warszawa nocą:
Świt:
Złote tarasy:
Plac zamkowy:
Pałac Kultury i Nauki:
W źródle znajduję się jeszcze kilkanaście innych fotografii więc zapraszam zainteresowanych
źródło
Wybaczcie mi użytkownicy sadola, że wdaję się w polemikę z kamyk69 ale:
Urodziłem się w Warszawie, wychowałem się na Lubelszczyźnie, sentymentalnie związany jestem z morzem a obecnie mieszkam na Śląsku i nigdzie, nawet w Sosnowcu nie ma tak zapatrzonych w siebie i własną nieomylność ludzi jak w Warszawie. Przykro mi że przez takich ludzi jak Ty, opinia o Warszawiakach jest taka a nie inna. W Twoich oczach mogę być wieśniakiem o małym rozumku ale to tylko świadczy o Tobie - jak bardzo ograniczony i ubogi intelektualnie jesteś.
matikiller - "stolyca" to zaakcentowane "mazurzenie" słowa "stolica".
"Świetne" "Warszawa" te dwa słowa jakoś do siebie nie pasują...
tak, urodziłam się w Warszawie i mieszkam w niej od dwudziestu-paru lat. A Tobie i innym wieśniakom po prostu żal dupkę ściska. tylko wstyd się przyznać.
Zdjecia fajne ale przedstawiaja miejsca ktore kazdy zna.
Stara Praga albo jakies konkretne zakatki Starego Miasta a nie Zamek.
A co do pojazdu na Warszawe. Na sadolu to juz taka tradycja, ze jak ktos zamiesci cos fajnego o Warszawie to odrazu robi sie masa hejtu i pojazdu jacy to my zli jestesmy. Ciekawe tylko, ze nie widzialem tekstow typu "oo jacy my zajebisci jestesmy" tylko caly czas "jakie oni to chuje" - i to tak odrazu - pierwszy komentarz potrafi taki byc.... to swiadczy o Was nie nas.
EDIT:
do Pana wyzej
No widzisz a ja nie zamienilbym Warszawy na nic innego i kropka.
Ale ja przynajmniej nie ublizam mieszkancom innych miast.
A ze jest jak jest. No coz nikt Ci tutaj nie kazal byc prawda? przybyles do miasta ze swojej wlasnej woli, wiec cos Cie tutaj popchnelo...
Świetne zdjęcia Warszawy
"Świetne" "Warszawa" te dwa słowa jakoś do siebie nie pasują...
pytanie do warszawiaków: gdzie chowacie słomę kiedy robią zdjęcia?