Witam. Pracuję w Londynie i mam kontakt z muslimami. Pomyślałem, że tym brudasom troszkę zaszkodzę. Otóż; kupiłem kostkę świńskiego smalcu i codziennie przed rozpoczęciem pracy nanoszę odrobinę na dłonie. Za każdym razem jak się ze mną witają mam dziką satysfakcję. Teraz pytanie do znawców. Czy kozojebcy po kontakcie ze smalczykiem mają szansę na raj, czy nie? Nie chcę aby się okazało, że na darmo prowadzę swą małą krucjatę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
to muslimy w jakiś raj wierzą? a chrześcijanie nie?
Incognitus
To Ty się z nimi witasz podając rękę ? W życiu bym nie dotknęła ciapackiego muslina
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
To Ty się z nimi witasz podając rękę ? W życiu bym nie dotknęła ciapackiego muslina
Incognitus
Hrabia
No kurwa nie wierzę
Pochwal się tym swojemu proboszczowi, nie będziesz musiał mu ssać taki będzie podjarany że cię od razu weźmie.
No cóż co by nie mieć do muslimów to taka praktyka jest mniej więcej na poziomie przedszkola. Taki z ciebie bojówkarz to powiedz im o tym przed podaniem ręki. Wstydzisz się czy boisz?
Bycie fałszywą kurwą to nie jest powod do dumy. Slusznie napisal kolega 2 posty wyzej
Nie wiem jak to jest w Londynie, ale w Plymouth nikt nikomu ręki nie podaje na przywitanie. Myślałem że tak jest w całej Anglii, że uścisk dłoni jest zarezerwowany na poważniejsze rzeczy takie jak zakończenie jakiegoś interesu, czy wyrażenie szacunku, serdeczne powitanie, zapoznanie się.
Hahaha, kurwa jaka z dupy historia wyjęta! W całej anglii nikt nikomu reki na przywitanie nie podaje! Ciapaki w ogóle nie mają tego w zwyczaju! Weź wracaj kurwa do swojego call-center i przestań marzyć o wyjeździe za granicę, buraku!
Pozatym co napisali przedmowcy, koledzy ktorzy mieszkali na aldgate east tez mi to opowiadali. W 2005.
aaa
aaa
Na złość babci odmrożę sobie uszy!
Kurwa, jak można smarować swoje ręce jakimś tłustym gównem i wierzyć, że ktoś będzie miał przez to chujowe życie pozagrobowe?
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Kurwa, jak można smarować swoje ręce jakimś tłustym gównem i wierzyć, że ktoś będzie miał przez to chujowe życie pozagrobowe?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów